2777
2789
بروتومازادکالری یعنی بیشترازحدنیازت باید کالری دریافت کنی چیزای پرکالری بخور .. حالا میخوای چاق ...

عزیزم چاق اونجوری ن ک همه جاشون چربی و چند طبقس

دکتر تغذیه هم رفتم گفت 10 کیلو کم داری جا داره وزن اضافه کنی در حد تپل شدن ک لااقل لباس هم میپوشم تو تن زار نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا هس و کی این قرص رو درست میکنه ینی بازگشت نداره بدن به قبل برگرده?

من سقزم 

خودش میگه دست ساز 

نمیدونم 100تا قرص کوچولون تو یه بسته 

ولی میخوام بگیرم چون بشدت 15کیلو میخوام 

کاربری   اقا   متاهل    کردستان تنها 
ینی بدنسازی مکمل میدن؟ واسه سینه تمرین خوبه یا مکمل؟

بله اگه با مربی مشورت کنید با توجه به نیازتون مکمل هم میده 

بافت سینه خانوم ها از چربی برای همین تمرین و مکمل خیلی روی اون تاثیری نداره و فقط تا حدی به خوش فرم شدن کمک میکنه

بله اگه با مربی مشورت کنید با توجه به نیازتون مکمل هم میده  بافت سینه خانوم ها از چربی برای هم ...

من میخوام برم ثبت نام باشگاه چون بعد سقط شکمم یه جوری شده همه میگن هیکلت چرا اینطوری شده😥

من سقزم  خودش میگه دست ساز  نمیدونم 100تا قرص کوچولون تو یه بسته  ولی میخوام بگیرم ...

دکتر طب سنتی همون که درست میکنه قرص؟

خب اول ازش بپرس ضرر نداشته باشه و بازگشت نداره 

بعد استفاده کن عزیزم