2777
2789
عنوان

نماز کسی که حجاب نداره قبوله؟؟

1080 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ، ی سوال داشتم 

نماز کسی که دوست پسر داره و حجابشو رعایت نمیکنه و به طور مثال وقتی میره کشورای خارجی حجابش تیشرت وشلوار رو خدا قبول میکنه؟؟

🩵🦋

آره قبول میکنه 

ولی موقه نماز باید حجاب داشته باشی

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله 

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

هر کسی از ظن خود شد یار من

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

ازمشاور دینی بپرس اونا بهتر راهنمایی میکنن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

فکر نکنم چون دین سبد میوه نیس موز برداری سیب رو نه

یه جاشو انجام بدی یجاشو نه

اما خودمم اینطورم که شما گفتی

نمیدونم قبوله یا نه ولی واسه ارامش درونی خودم میخونم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

خدادیگه حساب کتاب میکنه وسختگیرنیس

من خودم حجاب دارم

ولی بنظرم حق ناس مهم تره

آزار نرسونیم به کسی حق الله خدامیبخشه

اماخودم  رعایت میکنم

اگر رعایت شه خب بهتره

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

این چیزیه ک ب خدا مربوطه از بنده ی خدا نپرس🌷 من خودم مث همه ی دخترای امروزی تیپ میزنم نمیتونم ولی نماز روزه دل کسیو نمیشکنم سعی میکنم غیبت نکنمو خلاصه آدم خوبی باشم ولی رو حجاب نمیدونم چرا نمیتونم . و حس نمیکنم ک خدا دوسم نداره 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄