2789

تاپیک قبلیم گفتم تو سینه مامانم یچی درومده.امروز رفت دکتر و گفتن باید نمونه برداری کنن😭😭😭😭آی خدا دلمو آتیش زدییی شب تولدم و سن جدیدمو اینجور شروع کردی😭😭توروقران کسی میدونه ک نمونه برداری چجوریه و جوابش چطور میشع؟خواهش میکنم دعا کنین فقط بخاطر منو خواهرم و جوونی مامانم😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمونه برداری اصلا درد اونحوری ندارع نگران نباش هیچی نمیشه عزیزم اگه هم مشکلی باشه درمان میشه❤️

امسال سر فوت کردن شمع تولدم آرزوم بزرگ شدن نیس...آرزوم اینه برگردم به بچگیم و عین خواهر برادر بمونیم و هیچ وقت عاشقت نشم:)💔🍃

عزیزم امیدت به خدا باشه 

انشاءالله چیز مهمی نیست 

هیچی نشده ناامید شدی 

قوی باش به مادرت روحیه بدی 

همه چیز دست خداست 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

به اندازه ی سانت سینه رو باز میکنن از اون توده که تو سینه هست نمونه میگیرن ببینن چیه  بد سرپایی هم انجام میشه 

إن شالاه که چیز مهمی نیس امیدت ب خدا باشه. 

حس ششم نیستم ولی بدلم افتاد چیزی نیس  بقران دلم روشنه

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

شما باید جوری باشید به مادرتون قدرت بدین نه اینکه هنوز هیچی معلوم نیست خودتونو ببازید تو دلشو خالی کنید که ایشالا که هیچی نیست

🧡🧡🧡گروه نارنجی وزن اولیه و فعلی۷۸ شروع ۱۹فروردین هدف ۶۳