2777
2789

سلام دوستان

من وضع مالیم در حدی نیست که بتونم زود به زود لباس بخرم، چه لباس خونگی باشه چه بیرون سال ها می پوشمش، اما متاسفانه هر صد سال یه بار هم که می رم لباسی چیزی بخرم اون جور که باید نیست، می یام خونه خودمو ملامت می کنم و دلم برای شوهرم می سوزه اونم با قیمتهای الان، سی و خورده ای سن دارم و سال هاست ازدواج کردم اما هنوز عاجزم ، در مورد شناخت سایز و جنس خیلی تلاش کردم ولی هنوزم مشکل دارم، سعی می کنم توی مغازه خیلی دقت کنم فروشنده ها می گن چه قدر حساسی... خیلی برام زور داره پولی که توی این دوره با خون دل به دست اومده اینقدر راحت برای لباسی می ره که اون چیزی که من می خواستم نیست.

تعداد رای : 113
نظرسنجی
من همیشه ناراضی ام
13
11%
اکثرا ناراضی ام
11
9%
گاهی ناراضی ام
43
38%
به ندرت ناراضی ام
46
40%
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من همیشه راضیم.عاشق خریدم 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب اون چیزی که میخوای چیه

چیزی که راحت و خوش ایست باشه جنسش خوب باشه

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

من زیاد تو انتخاب حساس نیستم و هرکدوم ک خوشم اومد میخرم جالبیشم اینجاست ک بهم خیلی ام‌ میان  هرکی ام می بینتم میپرسه از کجا خریدی  لباسای راحت و ساده ای میپوشم شما حساسیتت کارتو خراب میکنه 

👫👩‍❤️‍👨🤰👣💛

من الان خودم میدوزم واسه بچه هام خیلی ارزونتر درمیتد و جنسشم خیلی خوب میشه جنسا الان بی کیفیت شدن و ...

وای جدی می گی مرسی ، خودمم یه مدت رفتم کلاس خیاطی وای اونقدر پارچه گرون بود قیمتش فرق خاصی با بیرون نمی‌کرد