2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خ ب پسرم رسیدگی میکنم ۱۹ماهشه .۱۰روز سرما خورد بچم یکم لاغر شده

غذاهای گوشتی بهش بده.حلیم.قلم.و ماهیچه.غذا رو پرکالری درست کن کم بخوره ولی مقوی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

دیگه دیونه شدمن صبونه ن نهار ن شام اصلا نمیخوره 

پس چی میخوره

اگ شیر میخوره.از شیر بگیرش تا غذا خوردنش بهتر بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ازمایش دادم براش آهنش‌خوب بود

خب خداروشکر که مشکل نداره.

معمولا بچه های اول یا تک همینطورن بهش غذای مقوی بده با بازی بهش غذا بده اصلا دور خونه راه نرو دنبالش که غذا بخوره .تجربه سه تا بچه بهم ثابت کرده هر چی بیخیال تر باشی بهتر غذا میخوره .اصلا استرس نداشته باش 

یا رفیق من لارفیق له
خب خداروشکر که مشکل نداره. معمولا بچه های اول یا تک همینطورن بهش غذای مقوی بده با بازی بهش غذا بده ...

اصلا طرف غذا نمیاد منم با بازی و اهنگ بهش میدادم ولی الان اصلا نمیخوره