2777
2789

مامانای عزیز ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین

دخترم 19 ماهشه هنوز مستقل راه نمیره. با کمک مبل و... راه میره. 4-5 هفته زود بدنیا اومده. 5 جلسه هم کار درمانی بردیم

ولی هنوز بدون کمک نمیتونه بایسته یا راه بره😭😭

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵جلسه که کمه، ادامه بده به زودی راه میفته

چند جلسه مثلا؟ خود کاردرمانگرش هم میگه راه میفته ولی فعلا که..

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

[QUOTE=236442662]کار درمانی ۵ جلسه کمه براش عشقم من خودم گفتار درمانی نیکنم و خواهرم کاردمانه . ۵ جلسه برای نینیت کمه ...[/QUOTوای عزیزم میشه از خواهرتون بپرسین تو خونه چه تمرینایی نیتونم باهاش بکنم؟

چند جلسه مثلا؟ خود کاردرمانگرش هم میگه راه میفته ولی فعلا که..

نگران نباش جلساتشو منظم ببر راه میفته

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
[QUOTE=236442662]کار درمانی ۵ جلسه کمه براش عشقم من خودم گفتار درمانی نیکنم و خواهرم کاردمانه . ۵ جل ...

عزیزم تو باید دستای بچتو بگیری و روزی دو ساعت در چند تایم راهش ببری .  و به صورت ایستاده از کمر نگهش داری و بازی کنی نزاری بشینه اما کلا باید بری کار درمان . توصیم ۱۰ جلسس باز بستگی به کار درمانت داره و احتمالا نینی شما تاخیر تکامل هم داشته باشه درسته؟ 

روانشناسی کودک
نگران نباش جلساتشو منظم ببر راه میفته

ان شاالله

نگرانیم از این بابته که خدایی نکرده مشکل عصبی عضلانی نداشته باشه که بعدا تو سنین بالاتر خودشو نشون بده

این موضوع جدیدا زیاد شده. نگران نباش. نمیدونم چرا نی نی ها تنبل شدن . دختر دوستمم همینطوره

چند وقتشه؟

ان شاالله نگرانیم از این بابته که خدایی نکرده مشکل عصبی عضلانی نداشته باشه که بعدا تو سنین بالاتر خ ...

حرف میزنه؟ درکش خوبه؟ 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
عزیزم تو باید دستای بچتو بگیری و روزی دو ساعت در چند تایم راهش ببری .  و به صورت ایستاده از کمر ...

ممنون گلم

اگه منظورت از تاخیر تکامل، تاخیر حرکتی باشه ، بله. کلا دیر نشست و دیر چهار دست و پا شد

ولی ماشاالله از نظر هوش خیلی خوبه

حرف میزنه؟ درکش خوبه؟ 

آره تعداد کلماتی که میگه خوبه.درکشم خداروشکر عالیه. دستورپذیری اینا هم داره