2777
2789
عنوان

بیاید درد دل

165 بازدید | 46 پست

از همه چی زده شدم ترم اول مثل چی درس می‌خوندم نتیجش هم دیدم اما الان ترم دومه از همه درس ها زده شدم دلم نمیخواد دیگه مدرسه برم نه اینکه فقط مسئله مدرسه باشه عید هم لباس نخریدم هفته پیش تعطیل بودم رفتم مسافرت اصلا بهم خوش نگذشت دیگه دلم نمیخواد هیچ کاری کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی من تو ام یا تو منی؟  منم ترم اول عین خر خوندم معدلم هم ۲۰ شد اما الان که ترم دوم که اصلی ت ...

یه چیز مشترک هم داریم چشمای منم عسلیه😐😂 

فردا معلمم قراره درس بپرسه هیچی نخوندم وقتی هم میرم سر کتاب دلم میخواد گریه کنم تازه درس هایی که میخواد بپرسه همشو بلدم اما دلم نمیخواد مرورشون کنم

یه چیز مشترک هم داریم چشمای منم عسلیه😐😂  فردا معلمم قراره درس بپرسه هیچی نخوندم وقتی هم میرم ...

چه جذاب😍😂

آره منم مفهومی همه رو بلدم ولی حوصلم نمیکشه بشینم مرور کنم حسش نیست فردا هم امتحان عربی از کل کتاب دارم

چون با این سن به جای درس خوندن اینجا داری تاپیک خیانت و چرت و پرت میخونی

نه من اینقدر از مرد بدم میاد که حالم بهم میخوره تاپیک های مربوط به این چیزا هم بخونم دلیلش این نیست ربطی به نی نی سایت نداره

درس خوندن اونقدرام مهم نیس

استرس رو از خودت دور کن و بیخیال باش

اینو منی میگم که قبلا فوق العاده درس خون بودم 

و برای درس کل زندگیمو خراب کردم

اگه چهارستون بدنت سالمه خداروشکر کن 

و اول به فکر سلامتت باش

دل تنگ دیدار