ببین اول مرغت رو با یه نخ دور تا دورشو ببند تا بال و رونش وسط کار ولو نشه بعد تو روغن داغ و زیاد تو تفلون همه طرفش رو سرخ کن حسابی. وقتی سرخ کردی تو دلش رو با انواع آلو و زرشک و کشکش پر کن یه دونه پیازی چیزی تو شکمش فرو کن تا نریزه و بوی مرغ هم بگیره. میتونی سیب زمینی هم بزاری کف قابلمت پیاز حلقه کن مرغ رو بزار روش با شعله خیلی کم مثل برنج دم بزار. تا 2 ساعت عالی میشه مواظب باش وا نره اگه شکم پر هم نمیخوای تو دلش رو سیب زمینی یا پیاز بزار اول بپزش بعد همه طرفش رو سرخ کن..من این روش رو امتحان نکردم
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀