2777
2789
عنوان

کدبانو ها با سلیقه ها

87 بازدید | 14 پست

کوفته تبریزی رو چجوری درست کنم؟ آقا بگید دیگه فقط لپه هامو نیم پز کردم بگید برنجشم باید بپزم یا باید خام باشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگم ...خیلی غذای قلق داریه 

قبلا درست کردم و واقعا خوشمزه شده بود و وا هم نرفت الان هوس کردم 🥺 برنجشو از چند ساعت آب ریختم لپشو هم نیم پز کردم

ببخشید سبزی معطر نمی‌دونین چیا میریزن

لپه ۲ لیوان نیم پز

برنج نصف لپه مثل کته بدون روغن 

سبزی مرزه شوید تره

گوشت چرخکرده هر چه بیشتر بهتر سینه مرغ چرخ شده یک عدد برای انسجام

پیاز رنده شده ۱ عدد 

تخم مرغ اعدد زردچوبه فلفل نمک به مقدار لازم 

همه مواد اماده شده مخلوط شده خوب ورز داده بشه 

بعد به مقدار دلخواه بردار داخاگلش پیازداغ زرشک الو بخار گردو بذار بعد ببند گردش کن روشو تخم مرغ همزده بزن بدار یکم بمونه بعد داخل سس بپز

موقع پخت درظرف باز باشد 

لپه ۲ لیوان نیم پز برنج نصف لپه مثل کته بدون روغن  سبزی مرزه شوید تره گوشت چرخکرده هر چه بیش ...

عه سلام من دیشب نتم تموم شد الان دیدم کامنتتونو برنجو نپختم دیشب یکم زبر بود بعد از اخرای پخت مجبور شدم در ظرف رو ببندم که برنجش بپزه این دفعه با این طرز تهیه شما درست میکنم واقعا ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹