2777
2789
عنوان

جواب خواستگار رو چی بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5069 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم پیشنهاد داد پول حهیزیه رو یکم بیشتر بده، پسره هم ماشین و پس اندازش رو بزاره یه خونه بخرن، اونم یجورایی رد کردن

** تو شاهکار خلقتی...تحقیر را باور مکن **
حالا ما میگیم سه تیکه از حهیزیه رو پسر بخره، مادر پسره میگه ما رسم نداریم، رفتارش یجوریه انگار میخوا ...

نمیدونم بستگی داره 

برادر من همون اول گفت جهیزیه نمیدم خانواده عروس خودشون هرچی دلشون خواست بدن الانم ازدواج کردن 

ببین اگر داماددستش خالیه گیرندید 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
تو جای من بودی چی میکردی من همسن و سالام زیاد خواستگار دارن حالا من هیچی 😔

چندسالته ببین گوگل سرچ کن سامانه هدی شهید بهشتی ازدواج مناسب معرفی میکنند

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
چندسالته ببین گوگل سرچ کن سامانه هدی شهید بهشتی ازدواج مناسب معرفی میکنند

همش الکی من دلم میخواست خواستگار از اطراف خودم  داشته باشم نه ندیده و نشناخته

ریپ نزن                                             
نمیدونم بستگی داره  برادر من همون اول گفت جهیزیه نمیدم خانواده عروس خودشون هرچی دلشون خواست بد ...

داماد ۲۰۰ تومن تو حسابش داره. واقعیتش بحث این نیست حتما بخره، پدرم حتی میخواد پول جهیزیه رو بیشتر کنه و بده تا خونه بخرن بنام جفتشون ولی یجوری رفتار میکنن انگار میخوان فقط بنام پسرشون باشه

خب هرکس ی شرایط و موقعیتی داره  باید بسنجین ببینین با هم مچ هستین یا نع اون موقع جواب بدین😐

واقعیتش مچ نیستیم، انگار ما میخواییم دختر و پسر خونه دار شن، مهم نیست حتی خرید چحوری باشه، چون مسکن واقعا مهمه، ولی اینا همه خرجارو میندازن گردن خانواده عروس. انگار همش وظیفه ماست. 

گروهی ازدواج میکنید ؟ چرا حق انتخاب رو از زن میگیرید

نه عزیزم🤭. خواهدم کاربری نی نی سایت رو نداره من نوشتم، با هم جوابارو میخونیم

واقعیتش مچ نیستیم، انگار ما میخواییم دختر و پسر خونه دار شن، مهم نیست حتی خرید چحوری باشه، چون مسکن ...

خب نکنین این کارو چ کاریه

از الان دارن از زیر همه چی در میرن 

اون موقع برا خواهرت فقط ی خاطره ی بد میمونه ک

خانواده همسرش کاری براش انجام ندادن