2777
2789

دیگه کلافم کرده همش بینیم کیپه نه بودارم نه مزه حساسیت های عجیب غریبم کم ندارم وخواب که دیگه هیچ میترسم از عملش واینکه میگن برمیگرده نمیدونم چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن اگه میل به کج شدن داشته باشه بازم میشه نمیدونم عملشم سخته خدایی میترسم

من تیغه وسط بینیم خیلی کج بود جوریکه سرمو بالا میگرفتم کامل کجیش پیدا بود.عزیزم نگران نباش فقط قبلش خیلی تحقیق کن راجع ب دکترت..

من تیغه وسط بینیم خیلی کج بود جوریکه سرمو بالا میگرفتم کامل کجیش پیدا بود.عزیزم نگران نباش فقط قبلش ...

مرسی گلم، منم همینه خیلی ظاهری که هیچ زندگی ندارم انگاری بینی ندارم اصلا امید خدا اگه جرات کنم برم آخه عملش سخته وووووییییییی، بازم ممنون❤️

مرسی گلم، منم همینه خیلی ظاهری که هیچ زندگی ندارم انگاری بینی ندارم اصلا امید خدا اگه جرات کنم برم آ ...

خواهش عزیزم.همراه با عمل زیبایی انجام بده ولی دکترت حتما متخصص گوش و حلق و بینی باشه.به امید خدا هم درمون میشی هم زیباتر 

👌😎فدات تشکر امید خدا خواب راحت شده آرزو برام😓

عزیزم منم انحراف بینی دارم 

عملش خیلی راحته برخلاف عمل زیبایی که استخون رو میشکنند 

این عمل از داخل انجام میشه من همه کارا و عکس و ازمایش هارو انجام دادم و هزینش تقریبا ۴تومن تو بیمارستان خصوصی میشد...دکترم عالی بود اما لحظه اخر فهمیدم حامله ام و کنسل شد 😐منم الان خیلی عذاب میکشم ...

البته اول برو دکتر تا تشخیص بده چقدر انحراف داری شاید اصلا پولیپ داشته. باشی خودت متوجه نمیشی و اینکه بهم ی اسپری داد وقتی میزدم وای نگم برات چقدر خوب نفس می‌کشیدم الان چون اون برام ضرر داره نمیتونم استفاده کنم 

عزیزم منم انحراف بینی دارم  عملش خیلی راحته برخلاف عمل زیبایی که استخون رو میشکنند  این ...

مرسی عزیزم 😍 دکترت کی بود چه شهری؟ میگم به دکترا اسپری بدین ولی میگن فایده نداره فقط باید عمل کنی، من از برگشتش هم میترسم آخه چند نفر دورم هستن که برگشته باز