2777
2789

امسال میره کلاس اول 

چیکار کنم از الان باهاش کار کنم؟؟؟ 

همش رویام اینه که همیشه شاگرد ممتاز کلاس باشه و ادم مفید و خوبی برا جامعه باشه 

با شاگرد اول شدن لزوما آدم مفیدی برای جامعه نمیشه😑 

نمیدونم فقط اگه خیلی سخت بگیری بچه از درس زده میشه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب تاپیک یه بچه کلاس هفتمی رو دیدم که به خودش با تیغ اسیب میزد و میگفت میخوام خودکشی کنم، چرا؟ چون مادر پدرش مجبورش میکردن دکتر مهندس شه ک تیز هوشان درس میخوند و تحت فشار روانی بود، افسردگی داشت

عزیزم بزار بچت خودش انتخاب کنه چه راهیو بره،، شما وظیفته خوب و بد رو بهش بگی و توضیح بدی

ولی مجبورش نکن 

تو رو خدا نکن بچه ها وسیله ی تحقق رویاهای ما نیستن

بچه باید سلامت شاد و مسئولیت پذیر باشه

درس فقط یه بخش کوچیکی از زتدگی هست بخاطر این بخش کوچیک بخش های دیگه و مهم تر رو نابود میکنیم متاسفانه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

از الان سعی کن فقطططط در مورد خودت رویا پردازی کنی نه بچه ت ، بچه ها قرار نیست رویاهای والدینشون رو زندگی کنن

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
دیشب تاپیک یه بچه کلاس هفتمی رو دیدم که به خودش با تیغ اسیب میزد و میگفت میخوام خودکشی کنم، چرا؟ چون ...

من چیز دیه ای کشیدم بچه بودیم استعداد درس خوندن داشتیم ولی چوت بقیه ماماناشون باهاشون کار میکردن و یادشون میدادن حتی از جلو ما اعتماد به نفس نداشتیم حتی احتماعی نبودیم نمیتونستیم حرف بزنیم برا اینکه بتونم حرف بزنم تو جمع پنج شش نفره باورت میشه رفتم روانشناس

مادر من سواد ابتدایی داره 

من پزشک هستم 

هیچ کس هم باهام کار نمیکرد اعتماد ب نفسمم خیلی خوب بود 

99درصد ب خود ادم بستگی داره 

تازه من تو فقر شدید بزرگ شدم پدرم اعتیاد داشت روز و شب جلوم کراک میکشید 

One day all af my dreams will come true