2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

190 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من قبلا پلی کیستیک بودم ولی الان کیستام رفع شده ولی همچنان اندروژنام نا منظم الان دوهفته هست خونریزی کم دارم در حد لکه خیلی میترسم تونت زده سرطان دهانه رحم بنظرتون ممکن هورمونی باشه کسی بوده پلی کیستیک باشه اینجوری بشه

بابا عزیزان من ترخدا هرچیزی رو تو نت سرچ نکنید

موارد نادر و امار تک رقمی تو دنیا هم تو نت بالا میاد و قرار نیست همه اونجوری باشن ادم یه سرماخوردگی میگیره تو نت سرچ میکنه به نتیجه سرطان میرسه

دکتر برو خواهر 

فقط میشه بگی چه کارایی کردی که کیست هات رفع شد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا عزیزان من ترخدا هرچیزی رو تو نت سرچ نکنید موارد نادر و امار تک رقمی تو دنیا هم تو نت بالا میاد ...

از معاینه متنفرم به همین خاطر دکتر نمیرم ،یه حلوای گیاهی رو به مدت نه ماه تو دوران پریودی مصرف کردم کیستام رفع شد

پلی کیستیک رفع شدنی نیست. دوباره کیست درآوردی

اخه من دوسال کیستام کامل برطرف شده بود نداشتم اصلا ممکن الان رژیمم رو مدتیه رعایت نکردم شکر وشیرینی مصرف کردم باز کیستا برگشته باشن

از معاینه متنفرم به همین خاطر دکتر نمیرم ،یه حلوای گیاهی رو به مدت نه ماه تو دوران پریودی مصرف کردم ...

باشه عزیزم ولی مجبوری از کجا میدونی کیست هات رفع شده سونو دادی؟ 

میشه توضیح بدی حلوا رو ممنون میشم

اخه من دوسال کیستام کامل برطرف شده بود نداشتم اصلا ممکن الان رژیمم رو مدتیه رعایت نکردم شکر وشیرینی ...

آره متاسفانه همین جوریه

مگه نمیگن زایمان کنی بدن سالم میشه؟ من ۲ بار زایمان کردم چند ماه بعد زایمانم دوباره تنبلیم شروع شده

اگه تنبلی داشته باشی باید همیشه تو رژیم باشی

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم روتفت میدی با شعله ملایم به مدت ده دقیقه بعد سه قاشق پودر چهل گیاه رو اضافه میکنی ودوقاشق هم هفت تخم تمیز شده رو بهش اضافه میکنی دوقاشق پودر گردو اضافه میکنی وهمه رو تفت میدی یکم‌که تفت خورد از رو گاز بردار بذار سرد بشه بعد دولیوان اب سرد اضافه کن وبذارذبجوشه یکم به غلظت کاچی رسید خاموش کن بذار تو یخچال از سوم پریودی تا هفتم پریودی به مدت ۹ماه مصرف کن صبح ناشتا یه لیوان اب گرم بخور بعدم حلوا روبا شیره یا عسل شیرین کن وبخور

باشه عزیزم ولی مجبوری از کجا میدونی کیست هات رفع شده سونو دادی؟  میشه توضیح بدی حلوا رو ممنون ...

اره سونو دادم دکترم گفت کیستات رفع شده رحم وتخمدان پاک شده بود البته این حلوا برای همه بیماریهای زنانه میشه فیبروم کیست عفونت همه رو بر طرف میکنه وخیلی اماده ش گرون هست خودت تهیه کنی ارزون در میاد خواهرشوهرم یه شیشه کوچولوش گرفت ۵۰

حلوارو چطور درست کنیم

دستورشو فرستادم عزیزم من نه ماه مصرف کردم هر ماه پنج روز فقط باید بخوری از سوم پریود تا هفتم پریود البته تغذیه ت هم باید اصلاح کنی 

بیشتر میوه وسبزیجات مصرف میکردم نون وبرنج خیلی کم سرخ کردنی حذف کرده بودم شکر حذف کرده بودم 

من چون لاغرم نون و برنجمم کم کنم خیلی لاغر میشم.

ولی یه مدت کم کردم احساس کردم پریودیم بهتر شده بود