2777
2789
عنوان

کیا اینجا با دعا یا ختم ازدواج کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 41 پست
من شنیده بودم که خیلی سخته خوندنش.کسی راه های دیگه روامتحان کرده که بگه؟

نه بابا تفاوتش با نماز معمولی اینه که بین نماز باید ۳۰۰ تا تسبیحات اربعه بگی همین ۲ تا ۲ رکعتیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

چله نماز شب

نماز جعفر طیار

چله زیارت عاشورا به روش حق شناس

چله یس به روش نخودکی

چله حدیث شریف کسا

چله سوره طه و حشر

چله دعای توسل

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطف کنیدبزارید؟

گزاشتم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

.

بچه ها عکس رو گذاشتم 

بذار

عکس رو بالاتر گذاشتم

چله نماز شب نماز جعفر طیار چله زیارت عاشورا به روش حق شناس چله یس به روش نخودکی چله حدیث شریف کس ...

عاشورا ب روش حق شناس ک خیلی سخته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

من دیدم با چله حق شناس و نمازشب عروس شدن و بشددددددت هم شکر خدا راضی هستن البته بگم اونی که چله حق شناس گرفت یک سال مداوم خوند 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من مشهد سرقبر آقا نخودکی یاسین خوندم همسرم تپ همون سفر ازم خواستگاری کرد 🙊😅

توبرنامه زندگی پس اززندگی یه دکتری بود رفته بودسرخاک همین آقای نخودکی سوره یاسین روخونده بود بعدبهش گفته بودکاری کن من زودحاجتموبگیرم میگفت یه هفته بعد به حاجتم رسیدم

آنچه قسمت توست، ازکنارت نخواهد، گذشت✓
عاشورا ب روش حق شناس ک خیلی سخته

اره ولی جواب میده

مگه شوهر خوب نمیخواهی؟؟ خب ارزش داره دخترخوب

حتی ی گناه کوچیک کنی چله رو باید از  اول بگیری

خیلی سخته 

چند بار امتححان کردم ولی فقط چند روز یا یه هفته بدون گناه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
چله نماز شب نماز جعفر طیار چله زیارت عاشورا به روش حق شناس چله یس به روش نخودکی چله حدیث شریف کس ...

میشه چله یاس اقای نخودکی رونحوش بهم بگین چجوریه؟

آنچه قسمت توست، ازکنارت نخواهد، گذشت✓
اره ولی جواب میده

اره خیلیا جواب گرفتن

ولی این گناه نکردنش سخته

مگه شوهر خوب نمیخواهی؟؟ خب ارزش داره دخترخوب

عزیزم من بخاطر شرایط وحشتناکم شوهر خوب میخوام 

ولی یسال زیاده وقتی ندارم 

زودتر بخونم جواب نمیده 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍