2777
2789
عنوان

شوهرم گریه کرد😔

1249 بازدید | 41 پست

خیلی منو عذاب داده تا الان از خیانت بگیر تا دست ب بزنش و.. دیروز سر قضیه تاپیک قبلیم دعوامون شد و دست روم بلند کرد دوبار چاقو برداشت گفت تو باید بمیری دستم کبود شده گذشتم چیزی نگفتم ..

امروز از وقتی از خاب پاشد شرو کرد بی دلیل عصبی شدو فحش داد خاستم برم اتاق که از گردنم گرفت هولم داد جای چنگاش موند رو گردنم ..

منم دیگ گفتم چقد باید ازین ادم تو سری بخورم زنگ زدم بابام گفتم بهش ماجرارو اومد و یکم با شوهرم بحث کرد بعد اینکه بابام رفت شوهرم گریه کرد واقعا حالم بد شد اون همش منو گریه میندازه و عین خیالش نیست ولی نمیدونم چرا حال من بد شد گریه اونو دیدم و عذر خاهی کردم الانم قهر کرده رفته بیرون 😔

نه اخلاقشو درست میکنه که درست زندگی کنیم نه من دل جدا شدن دارم واقعا دیگ بریدم نشستم زار زدم دو ساعت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به امید چیشی دقیقا؟!!! 

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫

اون تورو زد بعدتوعذرخواهی کردی؟ کرااینقدبهش رومیدی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
نمیدونم واقعا ولی بدجور حالم خراب شد بخاطر گریه کردنش😔

این همه تورو زده تو اشک ریختی یه بار دلش به رحم اومده؟ همینجوری پرروش کردی قهر کرد دیگه

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️
چرا عذر خواهی کردین واقعا؟؟؟؟ 

نمیدونم خاک تو سر دل رحمم کنن اونهمه عذاب کشیدم از دستش هیچوقت پشتم نبوده همیشه گریه کردم از دست کاراش ولی وقتی گریه کرد غم اومد بهم