2777
2789
عنوان

ترس از مرگ

87 بازدید | 14 پست

سلام خوبین من دو سه سالی هست همش به مرگ فک میکنم گاهی این افکار بیشتر میشه هر چی میشه میگم نکنه بمیرم مثلا فک میکنم آخرین باره شوهرمو میبوسم و خیلی از افکار مسخره ی دیگه خسته شدم چیکار کنم‌ شما ها هم مثل من بودین من همش ۲۱ سالمه میگم نکنه تو جوونی بمیرم نکنه ی چیز کوچیک‌ که میشه میگم نکنه بمیرم اصلا کلا این حس آشوب و نگرانم کرده کمکم کنید 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

فگر زریاد در مورد هر چیزی خوشبختی بد بختی مرگ دوستان  یا هر چیزیباعث جذب میشه

آقا هستم ❌ب  لطف بعضیا صد بار ترکیدیم من ک فقط خنده ب لب آوردم ب قول گفتنی من برا حندیدن آمدم شما برا ترکاندن ❌اما غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان ❌لا اقل اگه با من مشکل دارید بگید ب خود من چرا اینجوری میکنید❌حتی من پروفم ک شخصی ب احترام همه عوض کردم واقعا متاسفم❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکن خواهر دور از جونت از هرچی بترسی سرت میاد

اخه چه جوری رها پیدا کنم از این افکار خسته شدم دیگه اصلا انگیزه ی برا آینده ندارم 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره
فگر زریاد در مورد هر چیزی خوشبختی بد بختی مرگ دوستان  یا هر چیزیباعث جذب میشه

اصلا این افکار دست خودم نیست

منم مثل توعم فقط راجب مامان بابام این فکرم میاد  خیلی حس مزخرفیه شاید نشونس که بیشتر دوسشون د ...

اصلا اشوبم انگار هیج کنترلی روی افکارم ندارم

اصلا این افکار دست خودم نیست

دگه از من گفتن بود از شما شنیدن 

و این افکار واقعا میتونه باعث خوشبختیت بشه

آقا هستم ❌ب  لطف بعضیا صد بار ترکیدیم من ک فقط خنده ب لب آوردم ب قول گفتنی من برا حندیدن آمدم شما برا ترکاندن ❌اما غافل از اینکه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان ❌لا اقل اگه با من مشکل دارید بگید ب خود من چرا اینجوری میکنید❌حتی من پروفم ک شخصی ب احترام همه عوض کردم واقعا متاسفم❌
برو مشاور  هروقت میاد تو فکرت یحوری سرگرم کن خودتو

باشه عزیزم

تجربه های نزدیک به مرگ رو که گوش بدی بعضی هاشون میگن من فکر میکردم تو فلان سن میمیرم و واقعا یا مردن ولی برگشتن یا تو مرور زندگیشون دیدن که تو اون سن بلایی قرار بوده سرشون بیاد اما بخیر گذشته علی انصاریان همیشه میگفت آرزومه زود تر از مادرم بمیرم و همینم شد آزاده نامداری گفت میخوام تو جوونی بمیرم و مرد یکی از دوستام همش میگفت من زیاد عمر نمیکنم و کرونا گرفت و تو جوونی سکته کرد و مرد یادت باشه افکار خالق آیندت هستن پس فکرای خوب کن

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه
دگه از من گفتن بود از شما شنیدن  و این افکار واقعا میتونه باعث خوشبختیت بشه

بله درسته از این به بعد باید به چیز های خوب فکر کنم 

تجربه های نزدیک به مرگ رو که گوش بدی بعضی هاشون میگن من فکر میکردم تو فلان سن میمیرم و واقعا یا مردن ...

بله درسته 

اصلا اشوبم انگار هیج کنترلی روی افکارم ندارم

ببا خدا خلوت کن باهاش حرف بزن اروم میشی به قول استاد پناهیان خدایا درستم کن درستم نکنی آدم نمیشم ...این کلیپ خدا تو رو دوست داره از استاد پناهیان نیگا کن