2777
2789

ما تو ی خونه دوطبقه زندگی میکنیم،قطع رابطه هستیم و سال تا سال همدیگرو نمیبینیم،شوهرامون هم فقط در حد سلام و احوالپرسی هست رابطه شون،جاریم خیلی بدی کرده ب همه ب خودش ب شوهرش ب بچه ش ،،حالا اینا مهم نیست،این زن خیلی درگیر ما هست درست برعکس ما ک ب ی پر کاه هم بهش اهمیت نمیدیم،حالا شوهرش ی درخت انگور کوچولو کاشته تو باغچه ما،منم همیشه برا گنجشکا تو سینی غذا میزارم،دیشب ورداشته سینی غذای گنجشکارو انداخته تو زباله ها،حالا می‌خوام اینجوری بش پیام بدم ببینید خوبه؟اصلا بدم ندم،بگید نظرتونو،(عزیزم چقدر خوبه ک آنقدر درگیر ما هستی و چقدر خوشحالم ک میتونم انقد بسوزونمت ،اون سینی ک ارزشی نداشت فقط این وسط شخصیت حقیر خودت رو ب ما یادآوری میکنی،باور کن آنقدر حسادت خوب نیستا  فقط باعث تشدید ضعف اعصابت میشه.)نظرتون؟

خیلی پیامت زشته😐😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چی بگم

حالا چرا پیام بدی یعنی اصلا نمیبینیش؟؟ که بخوای بهش بگی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
واقعا که این چه پیامیه

چرا همه تون دارید منو سرزنش میکنید،شماها ک از کارا و رفتارش خبر ندارید.جارو می‌کنه آشغالا رو می‌ریزه در خونه ما،چند سال کارش بود،تا ی بار برگشتم بهش دیگه تکرار نکرد

اصلا موافق این پیامت نیستم، یه سینی دیگه بزار، بش پیام بده برا گنجیشکا دون میریزم، نندازی بره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اصلا موافق این پیامت نیستم، یه سینی دیگه بزار، بش پیام بده برا گنجیشکا دون میریزم، نندازی بره

اره سینی جدید گذاشتم ک ببرم بزارم باغچه،اما بازم اینو میندازه تو زباله ها،میشناسمش