2777
2789
عنوان

دعا یا سوره ای هست

261 بازدید | 23 پست

همسرم با کسی دوست که  

رفیقش گرفتتش تو مشتش و کلا ادم چاگلوس و زبون بازیه شوهرمو خر میکنه  

جوری که ولش کنی جای منم گر میکنه براش با شوخی و خنده و زبون بازی  و همشم پشت خانوادم به شوهرم میگه 

یه جوری که اصلا همسرم به حرف من گوش نمیده   انگار جادوش کرده 

دعا یا سوره ای هست بخونم اینا رفاقتشون بهم بخوره به خدا 2 ماه اسم این بشر میاد گیم میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا از شر آدم بد تو.نت زیاده بخون

همشون زدن طلسم  نمیخوام دنبال طلسم برم که بخونم یوقت برعکس عمل کنه شوهرم یهو اشتباهی به من سرد بشه. 

به خدا  اهل جادو نیستم. اما این پسر مجرد هی زنگ میزنه به شوهرم بیا بریم شمال زبون بازم هست شوهرمم از ادمای خوش سفر زبون باز خوشش میاد  چفت هم شدن  منم  کارم شده گریه و توکل به خدا  پسر سید علی تو این کارای دعا و ایناست میترسم یچیزی داده باشه به شوهرم یا دعا خونده باشه که شوهرم شده غلام حلقه به گوش اون   و حرف منو گوش نمیده 

دعا از شر آدم بد تو.نت زیاده بخون

شما تاحالا برا خلاص شدن از شر کسی که دشمن  چیزی نخوندین که تاثیر داشته باشه منم بخونم  

اصلا هر دعایی میخونم به خدا همون لحظه زنگ میزنه به شوهرم بدتر باهم میگن و میخندن  انگار به جای اینکه از هم جدا شون کنه بیشتر رفیق میشن 

فقط یچی بخونم مجرب باشه  رابطشون سرد بشه بهم بخوره که جز استرس و پشت خونوادم جلو خوووودم بد میگه وای خدا  پسر  

نگفتم طلسم. دعاهای قرآنی هست بخون. اونم حتما دعا گرفته مطمئن باش

نمیدونم الان زنگ زده بریم کربلا یکی نیست بگه زیارت بزنه کمرت من که راضی نیستم این مرد متاهل هواییش نکن تو ولی مجردی 

ایشالا خدا فقط به دادم برسه 

تاحالا 100 بار جلوش گفتم شوهرم همه جا باید با من بره یعنی چی  دوباره زنگ زده بریم ترکیه 

شما تاحالا برا خلاص شدن از شر کسی که دشمن  چیزی نخوندین که تاثیر داشته باشه منم بخونم   ا ...

من چندسال پیش خوندم. تاثیر داشت. راستش یادم نیست. دعا از شر همسایه بد بود از کلام عارفان آیت الله بهجت و....

من چندسال پیش خوندم. تاثیر داشت. راستش یادم نیست. دعا از شر همسایه بد بود از کلام عارفان آیت الله به ...

دقیقا همسایه مامانمیناست پسر واگذارش کردم خودشو خانوادش و به خدا    همساین هرکاری مامانم میکنه یا خواهرم جایی مسافرت میره زنگ میزنه میگه خواهرزنت نگفته بهت میره ترکیه  شوهرمو پر میکنه که از خواهرم بدش بیاد 

من چندسال پیش خوندم. تاثیر داشت. راستش یادم نیست. دعا از شر همسایه بد بود از کلام عارفان آیت الله به ...

حتما سرچ میکنم ایشالا حاجت رواشید به حق امام علی علیه السلام 

این سید علی هم رفاقتش با شوهرم بهم بخوره ایشالا 

برو جایی براش دعا بگیر وگرنه زندگیتو بهم میریزه

من از دعا میترسم این خودش این کارست اخه انگار موکل داره  تا سر نماز دعا میخونم که خدایا سید علی از زندگیم بره بیرون  به اون خدا قسم 5 ثانیه بعدش زنگ میزنه به شوهرم  شروع میکنن  به غیبت و خنده 

دلم خیلی گرفته هرچی دعا میکنم خدایا این حاجتمو بده. نمیشه  بدتر باعم داداشی شدن 

ان شاءالله خیر باشه برات 

ایشالا والا کم بدبختی دارم ادم 10 تا حاجت داره  والا بهخدا  

این چه مصیبتی بود خدایا از ریشه داره تبر میزنه  به زندگیم همینجوری شوهرم دلخوش از خانوادم نداره. دیگه اینم شده داستان