2777
2789

من تحمیل نمیکنم چیزیو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

گوش نمیده!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی .

بعضی وقتا کامل گوش میده 

بعضی وقتا نه .

ربط به سیاست و.... نداره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

گوش نمی‌داد 

البته نامزدیم 

ی روز سرشب دعوا کردیم مجازی 😂😂😂و تا سه صبح‌ ب طول انجامید و بعدش تصمیم گرفتیم ن دعوا کنیم ن بحث و ب حرفام گوش کنه چون حرفام خیلی منطقی تر از لح کردن و بحث کردن آقاست و همیشه حق بامنه این نتیجه دعوامون بود 😂😂😂اولین بار بود ک قشنگ هر چی دلم خواست گفتم تو دعوا جوری رفتار کردم ک‌تک  تک رفتارا و جوابام عین کارای خودش بود و داشت میسوووووخت گفت تو عین من نباش گفتم نیستم فقط خواستم بدونی رفتارات چ حسی منتقل میکنن