2777
2789

ماجرا چیه ۳ تا تاپیک پربازدید ترکیدن چرا حالا اینا بی خیال این تبلیغه ترسناک نیست بنظرتون؟

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود موضوع

یکیش نان یارانه ای،یکی با شوهرم قهرم اون یکی یادم نیست

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
اسی قدمت سنگینه 🥴

😅😅😅کاش یکی میگفت چرا اخه اون نان یارانه ای چی بود دیگه

منم رفتم دیدم ترکیده 

اره فکر کنم از گرونی گفتن اینجا هم حساس رو گرونی😁

نان یارانه ای؛ما با همون قیمت نون میخریم و فقط با کارت بانکی نه پول نقد .خود دولت یارانه نان رو به نانوا میده .یعنی دولت و نانوا باهم طرفن

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
نان یارانه ای؛ما با همون قیمت نون میخریم و فقط با کارت بانکی نه پول نقد .خود دولت یارانه نان رو به ن ...

یعنی چی؟حتما بیشتر از یه تعدادی بهمون نون نمیدن مثل بنزین

بخدا دیگه بریدیم کاش یه قرص بدن بمیریم تموم 

بالا رو بخون ببین یکی گفت منم با اینکه عاشق کیک و شیرینی خونگی بودم امروز که دیدم ارد کیلو ۲۰ شده قیدش رو زدم