چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 عنوان چه خبرتونه چرا هر تاپیکی میرم ترکیده؟ 105 بازدید | 16 پست ماجرا چیه ۳ تا تاپیک پربازدید ترکیدن چرا حالا اینا بی خیال این تبلیغه ترسناک نیست بنظرتون؟ یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم 1401/02/17 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23207 اسی قدمت سنگینه 🥴 تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
پرتقالتامسون عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 9539 چی بود موضوع دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 چی بود موضوع یکیش نان یارانه ای،یکی با شوهرم قهرم اون یکی یادم نیست یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 اسی قدمت سنگینه 🥴 😅😅😅کاش یکی میگفت چرا اخه اون نان یارانه ای چی بود دیگه یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23207 😅😅😅کاش یکی میگفت چرا اخه اون نان یارانه ای چی بود دیگه منم رفتم دیدم ترکیده تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 منم رفتم دیدم ترکیده اره فکر کنم از گرونی گفتن اینجا هم حساس رو گرونی😁 یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
فانوووووس_ro عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 6218 نان یارانه ای؛ما با همون قیمت نون میخریم و فقط با کارت بانکی نه پول نقد .خود دولت یارانه نان رو به نانوا میده .یعنی دولت و نانوا باهم طرفن معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23207 اره فکر کنم از گرونی گفتن اینجا هم حساس رو گرونی😁 بخدا دیگه بریدیم کاش یه قرص بدن بمیریم تموم تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 نان یارانه ای؛ما با همون قیمت نون میخریم و فقط با کارت بانکی نه پول نقد .خود دولت یارانه نان رو به ن ... یعنی چی؟حتما بیشتر از یه تعدادی بهمون نون نمیدن مثل بنزین یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
فانوووووس_ro عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 6218 یعنی چی؟حتما بیشتر از یه تعدادی بهمون نون نمیدن مثل بنزین نه نانوا به تعداد نان هایی که فروخته یارانه میگیره معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
چاندی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 بخدا دیگه بریدیم کاش یه قرص بدن بمیریم تموم بالا رو بخون ببین یکی گفت منم با اینکه عاشق کیک و شیرینی خونگی بودم امروز که دیدم ارد کیلو ۲۰ شده قیدش رو زدم یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
ابرو_پشمکی عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 23207 بالا رو بخون ببین یکی گفت منم با اینکه عاشق کیک و شیرینی خونگی بودم امروز که دیدم ارد کیلو ۲۰ شده قی ... قید خیلی چیزا رو باید بزنیم خواهر 🖤 تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎