2777
2789
عنوان

بسته های ونوس

82 بازدید | 7 پست

بچه ها کسی از این بسته ها استفاده کرده ؟ بدرد بخور هست یا الکیه ؟

تو تلوزیون تبلیغ میکردن که رایگانه و اینا منم رفتم سفارش دادم فقط پول پست ازم گرفتن که از هر درسی یکم تدریس شده بود و بیشتر تبلیغ بود

حالا مشاوره ولم نمیکنه گیر داده بیا ۳ ملیون بده سی دی 😑😑😑 یه حس عجیبی میگه داره گولم میزنه 😂🚶‍♀️

حالا خارج از شوخی کسی از این بسته ها استفاده کرده ؟ روش آموزشیش خوب بوده ؟ راضی بودین؟؟ 

هیچی : )          

من یه مدت درگیرشون بودن ۱۰۰ تا شماره داشتن هر کدومشون یه چیزی میگفت منم میگفتم وای اینا رو تلویزیون تبلیغ کرده دیگه پیامبرن 

ولی کلی ادم پیدا کردم که مشاور ازشون گرفته بودن  چند میلیون داده بودن و بعد چند روز دیگه اصن هیچ کس جوابشو نداده بود

مواظب باش لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ‌پولش برات مهم نیست درسایی ک ضعیفی جایی ثبتنام کن که انلاین باشه مثل موسسه تاملند که عالیه و همچنین کلاسینو 

اگر مشکل مالی داری تلگرام رایگان از استاداشون استفاده کن🙄

اکانت دست سه (دختر) است
چرا خوب درس نمیدن؟

ارزش اون پوله رو نداشت کلاس انلاین بهتره 

سی دی فقط میبینی میره اما اونجا میتونی سوال بپرسی رفع اشکال کنی بعدم این سی دیا میخوان بگن ما خیلی خفنیم همش سرعتی حل کنن من راضی نبودم

اکانت دست سه (دختر) است