2777
2789

همسرم با پدرش دعواش شده ولي به من نميگه سر چي همش ميگه سر چيزاي الكي هي به من ميگه خوشحال باش باهاش دعوام شد نميدونم بشكن بزن همش و سر من خالي ميكنه منم گفته تو هيچي بلد نيستي والّا بايد ميدونستي هر كس و چه طور سر جاش احترام بذاري

از منم به اين خاطر ناراحته كه امروز باهاش نرفتم پيش مامان باباش باغ

دو شب پيش رفته بوديم شام ديشبم اونجا بوديم منم دلم نميخواست برم ديگه مگه جرمه حالا خودش رفت دعوا كرده برگشته داره سر من خالي ميكنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم با پدرش دعواش شده ولي به من نميگه سر چي همش ميگه سر چيزاي الكي هي به من ميگه خوشحال باش باهاش ...

حالا تو نرفتی چرا رف شوهرت

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

حتما پشت سر شما گفتن که زنت چرا نیومده و این حرفا بخاطر اون دعواش شده حالا حتما فکر میکنه تقصیر تو هست اگه رفته بودی دعوا نمیشد.بیچاره ما زنها انگار برده شوهر هستیم باید هر کجا بگن ما هم دنبالشون راه بیافتیم

هیچ کار خدا بی حکمت نیست....

از من به تو نصحیت شوهرت هیچ کنار خانوادش تنها نزار چون زمینه اینکه ترو از چشم همسرت بندازن پیش میاد باهاش باشو هواشو داشته باش

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب میشود