2777
2789
عنوان

باردارم پرستار آمپولمو با آمپول نفر بعدی اشتباه زد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 38 پست
اگه ویتامین دی ات بالا نبوده اشکالی نداره  ولی باید به دکتر بگو شاید برات ازمایش بنویسه

مولتی ویتامین میخورم اونم ویتامین دی داره

آخرین باری که آزمایش دادم کمبود نداشتم

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مولتی ویتامین میخورم اونم ویتامین دی داره آخرین باری که آزمایش دادم کمبود نداشتم

خب به دکتر بگو 

چون دوز بالای ویتامین دی هم میتونه سمی باشه 

البته استرس نگیری 

ازمایش بدی معلوم میشه که چطور شده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همه چیزایی ک ماههای اول ب ضرر بارداران، ماههای آخر ب سودشم، ویتامین دی در بارداری رو نمیدونم

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
پدر پرستار رو دربیار 

میگه دوتاتونم رو میز گذاشتین قاطی کردم

من گفتم بتامتازون مال منه ولی متوجه نشده

حتما پیگیری کن و به هیچ وجه کوتاه نیا

چیکار کنم؟

فقط واسه بچه نگرانم که واسش مشکلی پیش نیاد

ویتامین دی که کلا مفیده تو بارداری ولی بازم کوتاه نیا شاید آمپول خطرناکی رو اشتباه میزد!

گفت اگه نمیگفتی متوجه نمیشدم

مال منم به اون میزد

آمپول ویتامین دی خطر نداره بتامتازون رو حتما بزن

آره بتامتازون رو دکترم گفته حتما باید بزنی چون علایم زایمان دارم ولی آخرای ماه هشتم هستم

بتامتازون همونه ک برا ریه بچه میزنن؟ من ۳۰ هفته زدمش، تو چرا انقد دیر برات زده

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
خب به دکتر بگو  چون دوز بالای ویتامین دی هم میتونه سمی باشه  البته استرس نگیری  از ...

باشه فردا باید برم بگم آزمایش بنویسه

فکر نمی‌کنم خطرناک باشه ولی پیگیری کن اون پرستار خنگو بندازن بیرون. خیلی کارشون مهمه. ممکنه با یه اشتباه کوچیک جون یکیو بگیرن. 

من اگر بودم هرچی از دهنم در میومد بهش میگفتم بعدم میرفتم پیش مدیر یا رئیس درمانگاه یا بیمارستان جیع جیغ و سروصدا راه مینداختم. 

من هرماه میرم ویزیت

هفته ۳۵ رفتم بتامتازون نوشت

قبل اون ننوشته بود

آره واسه ریه بچه.

اگه دیر باشه تاثیر نداره یعنی؟