2777
2789
عنوان

با خانواده بی درک چه کنیم

332 بازدید | 10 پست

سلام خسته نباشید. من تو خونه مادرم کرونا گرفته ولی چون شخصیت مستکبر داره نه قرنطینه میکنه خودشو اصلا هم رعایت نمیکنه علاوه بر اون من یک طوطی دارم و طوطی حساس به دود اینا هست و اگر دود بره میممره این تو خونه اسپند دود میکنه عنبر نسا میاره و...

من ریه ام مشکل داره آسم دارم اگر کرونا بگیرم احتمال زیاد میمرم ولی نمیفهمم چیکار کنم.

تنها مشکل این هم نیس تو کل موضوعات اینطوریه... خسته شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نجاتت بده درکت میکنم کاملا با پوست و استخونم

قبل اینکه بگیره هر جهنمی میرفت میگفتم میگیری میاری بازم میرفت. مراسم، مسجد، مهمونی هر جایی. انقد رف گرفت الانم رعایت نمیکنه نه میتونم از خونه برم نه میتونم بمونم نه بمیرم.

قبل اینکه بگیره هر جهنمی میرفت میگفتم میگیری میاری بازم میرفت. مراسم، مسجد، مهمونی هر جایی. انقد رف ...

اعصاب خودتو بهم نریز سعی کن در و پنجره رو بذاری باز مدام و اینکه خودت ماسک بزن دیگه جز این کاری از دستت بر نمیاد

سلام خدا صبرت بده🫂تحمل و صبر+توکل بر خدا+تلاش برای ساختن زندگی خود+محافظت جانی و روحی از خود🙂و یه چیزی برای اینکه رابطه با مادرت بهتر بشه،زیاد ازشون ایراد نگیر زیاد امر و نهی نکن..سعی کن بیشتر مدارا کنی..به جای ایراد گرفتن سعی کن تحسینشون کنی و‌‌‌..اینجوری یکم رابطتتون نرم تر میشه.الانم که بحث کرونا پیش اومده در عین اینکه باید خیلی مواظب خودتون باشید سعی کنید برای مادرتون دلسوزی کنید و بگید که مثلا مامان برو دکتر..با پدرتون یا یکی که مادرتون حرفشو قبول داره هم مشورت کنید.طوطی رو هم نمیدونم دقیقا..اگر امکان جابه جا کردنش هست ببریدش جای که دود کمتر میاد..یا هر از چند گاه قفسه ببرید تو هوای آزاد..

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
اعصاب خودتو بهم نریز سعی کن در و پنجره رو بذاری باز مدام و اینکه خودت ماسک بزن دیگه جز این کاری از د ...

هی نمیدونم دیگه چیکار کنم واقعا مرسی از نظرت که تسکین دهنده بود

ناراحت نباش.

خواهرشوهرم اینا میگن کرونا دروغه . سرماخوردگیه فقط.

واکسن هم نزدن .

همه جا میرن بدون ماسک .رعایت نمیکنن .

کرونا گرفتن به همه انتقال دادن .

گفتن نه خودتون مریض بودید ما کرونا نداریم .

وقتی دید مادرشم از اون گرفته و وضعش وخیمه . لال شد .

گفت خب سرماخوردگی ساده است :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عزیزم آسم دارم میگی ماسک بزن

نزدیک مامانتون نشید و اینو هی یادآوری کنید که مشکل دارید..به بقیه خانواده هم بگید که تو این وضع بیشتر حمایت کنن.زیادم استرس نگیر که کرونا میگیرم و...از سیستم دفاعی بدنت باید مراقبت کنی

میشه برای امام زمانمون یه صلوات بفرستی؟🙂🌸
سلام خدا صبرت بده🫂تحمل و صبر+توکل بر خدا+تلاش برای ساختن زندگی خود+محافظت جانی و روحی از خود🙂و یه ...

یدونه همدم ام طوطی هست تو این خونه اونم نصف شب ساعت 2 جارو برقی روشن کرد دیروز با اینکه میدونه طوطی خیلی حیون مضطربی هست و با ترسیدن سکته میکنه. یا در رو شب رعایت نمیکنه...

خودم هم ک اینطوری ...

واقعا درد بی درمون مرگ نیس ... زندگیه