2777
2789

اینقد استرس دارم هول میشم همه خریدا گذاشتن رو دوش من از نون بگیر تا الی آخر اصلا استرسم کم نمیشه تصادف نکردم تا به الان ولی دلشوره میگیره منو ..راهکار بدین بهم 

‏کاش برمیگشتم به دورانی که مامانم  صبح تا شب سر مرتب کردن اتاق باهام دعوا میکرد نه الان که میشینه با من غصمو میخوره

من ازابان ۱۴۰۰ ماشین دست گرفتم 

منم اوایل خیلی استرس داشتم 

اهنگ گوش نمیدادم ک هول نشم 

با دنده دو میرفتم همش🤣 

ولی خب الان خیلی خیلی بهتر شدم 

شلوغ ترین جاها میرم 

فقط یکم پارک دوبل مشکل دارم

وَمَکَروا وَمَکَرَ اللَّهُ وَاللَّهُ خَیرُ الماکِرینَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازابان ۱۴۰۰ ماشین دست گرفتم  منم اوایل خیلی استرس داشتم  اهنگ گوش نمیدادم ک هول نشم&n ...

منم ضبط ماشین میبندم 

‏کاش برمیگشتم به دورانی که مامانم  صبح تا شب سر مرتب کردن اتاق باهام دعوا میکرد نه الان که میشینه با من غصمو میخوره
چند وقته رانندگی می‌کنی؟

۲ماهه دائم رانندگی میکنم

نیم کلاچ یکمی مشکل دارم

من اولین ماشینی که خریدم ۲۰۶ بود یادمه تنها سوار شدم برم جایی تا حالا هم تنها نرفته بودم تازه خریده بودم ماشین و وای از استرس تپش قلب گرفته بودم 😭😭بعد زانوهام ناخوداگاه میلرزید به زوووور خودم و کنترل میکردم تا بستون بود کولر زده بود باز خییییس عرق بودم😅😅میگفتم هر آن ممکن بزنم به یکی تا بیست روز یکی ماه اینجوری بودم ماشین تو ترافیک خاموش میکردم ملت همه بوق و داااااد تا من روشن کنم دوباره ولی بعد یک ماه کاااامل ترسم ریخت انقدر ریلکس بودم بعد فروختم دیگه اوتومات خریدم راحتتر از قبل ولی دیگه رانندگی با ماشین دنده معمولی خیلی خیلیییی برام سخت شده یادم رفته اصن باید دوباره اونم تمرین کنم چون شاید حالا یه جا پیش بیاد آدم مجبور شه دنده معمولی سوار شه ولی ببین عزیزم یک ماه تحمل کن برو جاهای خلوت تمرین کن عادت میکنی بعد برو جاهای شلوغ چند وقته ماشین خریدی؟؟

من اولین ماشینی که خریدم ۲۰۶ بود یادمه تنها سوار شدم برم جایی تا حالا هم تنها نرفته بودم تازه خریده ...

شوهرم با نیسان میره سر کار پژو دسته منه و کلی کار بعهده من گذاشته صبح بیدار میکنه میگه برو نون بخر بعدم پسرمو میبرم مدرسه و خریدای خونه کارای بانکی همه انجام میدم ولی استرس لعنتی ول کن نیست کی میشه راحت بشم 

خب عادت میکتی طبیعی هست  منم همینطور بودم مخصوصا  برای دور زدن خیابونها اینقدر میرفتم جلو ...

واای نگو منم همینطور بعضی آقایون اصلا رعایت حال مبتدی ها نمیکنند

شوهرم با نیسان میره سر کار پژو دسته منه و کلی کار بعهده من گذاشته صبح بیدار میکنه میگه برو نون بخر ب ...

خو عزیزم چد روزه سوار میشی؟یه مدت بعد ترست میریزه خرید خونه هم نباید از اول قبول میکردی من هیچوقت مسئولیت خرید قبول نکردم حتی یه دونه نون هم نمیخریدم و هر چند الان دیگه خودم باید کارهام و بکنم سختهههه همون کارهای بانکی و انجام بده فقط

خو عزیزم چد روزه سوار میشی؟یه مدت بعد ترست میریزه خرید خونه هم نباید از اول قبول میکردی من هیچوقت مس ...

منم مثل شما بودم اصلا قیمتا نون سبزی شیر نمیدونستم شوهرم میخواد ترس منو بریز این کار کرده مثلا لطف کرده در حقم والا اون آدمی نیست که ماشین بده به من اونقده ماشین دوسته