2777
2789

نامزدم درس خونده سربازی رفته ولی کار نیست یا همه جا سابقه کار میخان  بخاطر همین شغل نمی‌تونیم با هم ازدواج کنیم 😭 واسه خانوادم شغل حرف اول و میزنه ولی هیچی ب هیچی آشنا هم نداریم ک‌ جایی مشغول ب کار باشه دست نامزدمو بند کنه 🥺🥺🥺

خیلی ناراحت و داغونیم هر دو

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

مغازه بزنه جایی شاگرد بشه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون استخدامی شرکت کنه

انتظار ک نداری خانوادت بدون شغل بهش دختر بدن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

هـــی ولی بهرحال از هم نگذرین اونم تنبلی نکنه هی تلاش کنه وبگرده یا خودش یه کاری راه بندازه انشالله قسمت هم باشین و خدا کمکتون کنه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

داری میگی نامزد با میگی نمیتونیم ازدواج کنیم خانواده قبول نمیکنن ؟یعنی عقد هستین؟جواب  بله دادین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مغازه بزنه جایی شاگرد بشه

گفتم خانوادم رو شغل خساسن کلی خاستگار شغل آزاد داشتم رد کردیم یا فروشنده

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

بره شهرهای صنعتی مث دلیجان یزد تو شرکتا مشغول بشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
چقد سخت😔

خیلی 🥺

رشته تحصیلی شون چیه؟

مدیریت بازرگانی  لیسانس

دیپلم صنایع چوب هم داره  

خانواده  حق دارن مگه بدون درآمد میشه زندگی رو چرخوند، اگر الان سخت نگیرن بعدها شما رو بچه بغل تحویل میگیرن،،، اگر سرمایه داره با هم آنلاین شاپ بزنید الان خیلی ها اینجوری در آمد دارن 

ازمون استخدامی شرکت کنه انتظار ک نداری خانوادت بدون شغل بهش دختر بدن

شرکت کرد قبول نشد یا هم خیلیاشون شرط معدل دارن و خیلی هم دیر جوابشون میاد ، یکیشون و شرکت کرد دوماه صبر کردیم قبول نشد🥺