2777
2789
عنوان

لطفا یه لحظه بیاین

423 بازدید | 12 پست
سلام برا عفونت واژن از چه نوع سرکه ای بایداستفاده بشه مقدارش چفدرباشه به مدت چندروز ودریک روز چند بار استفاده بشه ممنون میشم پاسخ بدید وببخشید که سوالام زیاد شدن
من شنیدم سرکه سفید و سرکه خرما خوبه ... من خودم وقتی میبینم نیازه بعضی وقتا تا روزی 2 مرتبه هم استفاده میکنم مخصوصا موقع خواب شب و تا 3-4 روز
خدایا، یا کاری کن من مادر شوهر نشم، یا اگه شدم مادر شوهر خوبی بشم....امید به خودت
اگر سرکه اثر نداشت باید از جوش شیرین توی آب استفاده کنید. چون یه نوع از عفونت رو سرکه از بین میبره یه نوعش رو جوش شیرین . هر کدوم جواب نداد از اونیکی استفاده کنید
خدایا، یا کاری کن من مادر شوهر نشم، یا اگه شدم مادر شوهر خوبی بشم....امید به خودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم . نه گلم شما سرکه یا جوش شیرین رو وقتی میریزی داخل آب و واژن رو شستشو میدی بعدش اصلا دیگه نزار تا حداقل نیم ساعت آب خالص بهش برسه تا اثر کنه . اگرم عادت داری خشک کنی بعد از شستشو اطراف واژن رو خشک کن اما خود محل اصلی رو نه تا کامل اثر کنه .
من بعد از نزدیکی پنبه رو آغشته به سرکه انگور میکنم و پنبه رو تو واژن میزارم نزدیک که داخل نره بعد چند دقیقه که گزشت بیرون میارم گاهی وقتام با جوش شیرین روشو میشورم واقعا خوبه تا حالا عفونتنکردم اینو یکی از دوستام که چند سال از عفونت رنج میبرد و یکی بهش توصیه کرده بود شنیدم اون بهم گفت
تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست