2777
2789

زیاد طرفدارش نیستم ولی دلم میخواد برای امتحان ببینم 

از ژانر کمدی و آبکی هم خوشم نمیاد 

فیلم کره ای هم فقط my name و start up دیدم که ازشون خوشم اومده

توی این سبک فیلم که آموزنده یا انگیزشی باشه برای کار و شغل و یا هنری باشه 

یا مثل my name اکشن و پلیسی باشه 

چی خوبه ؟

ممنونم از شما که راهنماییم میکنید

دوستان خیلی محتاجم به دعا . میشه لطفا دعام کنید و برام یه صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا موضوع هاشم بگی؟

بد و دیوانه پلیسیه یه کارگاه مفسده که اون وجدان درونش به صورت یه ادم میاد پیشش باهم کار میکنن قشنگههه

دکتر روح پزشکیه یه دکتر ماهر تصادف میکنه میره تو کما روحش میره تو بدن یکی از انترن هایی ک روح هارا میبینه اما هیچی از پزشکی سرش نمیشه 

علاقه پادشاه تاریخیه بچه های پادشاه دوقلو بودن تو خاندانشون دوقلو بودن بدیمنه قل دختر میفرستن بیرون قصر اما چند سال بعد به عنوان خدمتکار وارد قصر میشه وقتی میفهمن میخوان دختره را بکشن ولی چون خیلی شبیه ولیعهد بوده پسره را ب جا دختره میکشن و دختره مجوره نقش ولیعهد و پادشاه بازی کنه 

اقای ملکه را هم ببین طنزه داستانش تاریخیه توی دنیای مدرن یه اشپز میره تو کما روحش میره تو سلسله چوسان تو جسم ملکه 

انگیزشی... 21 و 25 ساله... کلاس ایته وان

معمایی.. موش(عاللیییییی)... وینچنزو(بیشتر هیجانی و انتقامیه)....نقاب... دادستان نظامی دوبرمن.. بد و دیوانه

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...!