2777
2789
عنوان

بی بی چک رودس؟؟؟؟؟

1025 بازدید | 8 پست

خانما کی از بی‌بی چک رودس‌ استفاده کرده؟چقدر معتبره؟به نظرتون کدوم مارک بی بی چک دقیق تر نشون میده؟

خوش اومدی عزیزدلم،ممنون که هستی،من وبابایی دیوونه‌تیم،جفتمونو گریه انداختی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی ها میگن مدیکور مثبت کاذب میده،درسته؟؟

من مدیکور واسم هیچ موقع دروغ نکفته 

منفیش منفی 

مثبتشم مثبت

بی بی رودس عالیه

ویتاسین هم روش نوشه پنج روز زودتر از موعد نشون میده

دل دل نکن بدو برو بخر بیا بزن عکس بزار دختر

من مدیکور واسم هیچ موقع دروغ نکفته  منفیش منفی  مثبتشم مثبت بی بی رودس عالیه ویتاسین ه ...

خودمم تا حالا همیشه مدیکور زدم و مثبت و منفیش درست بوده،اما این بار گمراه شدم،دوتا مدیکور هاله انداخت،یه دونه یونی تست هاله انداخت،یه دونه رودس‌ منفی شده،دوباره امتحان میکنم چند روز دیگه ببینم این بار چی میشه

سلام خانم وقتتون بخیر منم مشکل شمارو‌دارم اون ماه باردار شدین شما؟ ینی رودس اشتباه میکرد؟!

نه باردار نشدم،مثبتها کاذب بودن،اینقدر سردرگم شدم که رفتم آزمایش خون دادم منفی بود