محمد بعد از چهار سال ازدواج کرد و صاحب دو تا پسر شد و من و شاهرخ دو دختر و یه پسر داریم. سختیای زی ...
چرا اینقدر غم انگیز من دوست داشتم با شاهرخ ازدواج نکنه دنبال محمد بگرده بعد ببینه محمد همون روزا زن گرفته و اینم از محمد متنفر بشه و بره جواب بله ب همون شاهرخ بده و عاشقش بشه ک ک عذاب وجدان محمد تو دلش باشه
معمولا توی هر بحثی شرکت نمیکنم . ی دختر خوش اندام رزمی کارم ، عاشق حرفمم و هر روز برا بهتر شدن تلاش میکنم . البته پشت کنکورم و هدف پزشک شدنم دارم ب امید یزدان پاک . من مطلقا پیرو هیچ دینی نیستم من فقط چیزی رو قبول دارم که با منطقم جور در میاد ولی عاشق دین زرتشتم لطفا هر چی در مورد دین زرتشت میدونی و البته مطمعنی حقیقت داره تو هر تاپیکی بودم ریپلایم کن و بهم بگو. و البته به همه دین ها هم احترام میزارم تا زمانی ک نخوان ب زور اون دینو بکنن تو حلقم . ( و اینم بگم واقعا از ۹۰ درصدتون تعجب میکنم چطور میتونین اینقد بد مهمان باشین)
نفرین عامون بر کسانی که می خوانند و اظهار وجود نمی کنن با کامنتی بدانید و لگاه باشید که در تا ...
خب ما داریم باعلاقه فقط میخونیم
😁
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏