2777
2789
عنوان

عشق گمشده (داستان زندگی) 🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 71114 بازدید | 1067 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرا نیز تگ بفرما ای بانو اسی

بانو آسوده خاطر باش که از تگ شدگانی 

به جماعتی گزاف قول تگ داده ام که هنگام تگ یا سوی دیدگانم به فنا می رود یا توان دستانم 🤭😅😁

مخواست مثه آدم بگرده پیداش کنه 😐

😂😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

قشنگ بود ولی خیلی غمگین نبود نمیدونم شاید من اونقد اینروزا غصه خوردم که گریم نگرفت 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
قشنگ بود ولی خیلی غمگین نبود نمیدونم شاید من اونقد اینروزا غصه خوردم که گریم نگرفت 

عزیزم در اصل فقط یه بند آخرش غمگین بود ولی کامنتا رو ببینی اکثرا احساسات خیلی لطیفی دارن همین قدر غمگین بودنم برام سخت بود بنویسم.. 

عزیزم در اصل فقط یه بند آخرش غمگین بود ولی کامنتا رو ببینی اکثرا احساسات خیلی لطیفی دارن همین قدر غم ...

شاید اگه این روزام گریونی نبود منم با خوندنش گریم میگرفت ولی بقول خودت تو داستانت اونقدر گریه کردم که دیگه گریه هام خشک شده