2777
2789

بچه ها من تقریبا ۵ماه اسپیرونولاکتون مصرف کردم

بعدنمیدونستم برای بارداری خطرناکه،امروزفهمیدم و قطع کردم 

بعد یک هفته ای میشه اقدام کردم 

ینی ممکنه باردارشم و مشکلی پیش بیاد؟؟

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

اینم بگم روزی یه دونه ۲۵ مصرف میکردم

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یکم صبر کن برو دکتر مشورت بگیر

رفتم دکتر،گفتم میخوام باردارشم،آزمایش نوشت بعد گفت این قرصو چندسالم بخوری مشکلی نداره 

راکوتان ضرر داره اسپیرو ضرر انچنانی نداره بعد از گذشت پنج ماه میتونی اقدام کنی و مشکلی هم نداره

تاهمین ديروز میخوردم،امروز دیگه نخوردم

ینی چیزی نمیشه؟؟

تاهمین ديروز میخوردم،امروز دیگه نخوردم ینی چیزی نمیشه؟؟

اگ بارداری باید پزشکت منع مصرفت میکرد اگ هستی حتما برو پیش پزشک اگه قصد بارداری داری اره قطع کن ولی با پزشک حتما مشورت کن

خدایا برای همه چی شکرت