2777
2789

خیلی از برادراش حرف میزد 

چند وقت پیش با دوستم حرف میزدیم گفت نظرت درباره ی ازدواج و تشکیل خانواده چیه عزیزدلم؟

قیافه من اون لحظه:😐 تورو سَننه قربونت برم(با لحن بچه برنامه مهمونی بخونین)

دور از شوخی گفتم نظری ندارم زوده واسم.

بعد از یه هفته برادرش اینستا فالوم کرد(ففط دوتا پسرو فالو داره دیگه معلوم بود این یکی داداششه از رو عکس) 

منم سریع پاکش کردم

این ماجرا حدود چهار ماه پیش بود فراموش کردم 

پریروز دوستم از خودش و خودم استوری گذاشت تگ کرده بود

دیدم باز فالوم کرده😐

بلاکش کنم خوبه؟ یا دوباره پاکش کنم؟

حالا این وسط با دوستم همچنان صمیمی باشم؟ نمیخوام بخاطد این قضیه بینمون فاصله بیفته

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

هیچکس نیست که بدموقع تاپیک زدم واسه راهنمایی گرفتن☹

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

اگه واقعا تو فکر ازدواج نیستی

یا ازش خوشت نمیاد،

یه جوری جدی ولی مهربون بگو بهش

بالاخره دوستته

میدونی چطور بگی بهش

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا روابطت بهم بزن باهاش این دنبال شره. 

این چ خز بازیه اخه فالو میکنن یهویی بی هیچ مقدمه ای.

گاراژم اینجوری نیس ک روابط امروزی اینجوری شدن

(استیو جابز)

کارشناس همه مسائل
بلاک‌نکن زشته..ب دوستت ولی بفهمون ک قصد ازدواج نداری یا رک بگو از اینکه داداشش بهت درخواست میده خوشت ...

من میگم خوبه اصلا به روش نیارم که داداشش فالوم کرده 

بهتر نیست اینطوری؟

یا به قول شما بگم بهش؟ اگه خبر نداشته باشه چی؟

من میگم خوبه اصلا به روش نیارم که داداشش فالوم کرده  بهتر نیست اینطوری؟ یا به قول شما بگم بهش ...

صددرصد خبر داره.بهش بگو ک ب  داداشش ی گوشزد کنه اینطوری خودشم‌ اگه برنامه واسه شما و داداشش تو ذهنش داشته باشه بیخیال میشه

کلا روابطت بهم بزن باهاش این دنبال شره.  این چ خز بازیه اخه فالو میکنن یهویی بی هیچ مقدم ...

والا 

اصلا چه معنی میده برادر دوست ادمو فالو کنه😐

والا  اصلا چه معنی میده برادر دوست ادمو فالو کنه😐

من با خواهرم دو قولوییم اونوقتا ک باهم درس میخوندیم اینهمه دوستاش میومدن دورهم ریاضی و فیزیک میخوندیم انگار ن انگار  بخدا.. بس ساده بودیم. امن  رفتار میکردیم

حالا همشون مامان شدن گاهی میبینمشون عین داداش خودشون بگو بخند داریم بیاد اون روزا.

الان ملت رد داده دیگه. نع! نمیشه ب هر کسی اعتماد کرد😐

کارشناس همه مسائل

مگه فالو کردن چیز مهمیه 

روزی صد نفر فالو ریکوست میدن 

دم در خونه ات که نیومده صرفا‌ یه فالوریکوست داده

شما درخواستو اکسپت نکن به روی خودتو نیار تمام 

من فامیلمم فالو کنه خیلی راحت اکسپت نمیکنم خخخ