سلام من سه تا دونه زیگیل مقعدی دارم،الان یه هفته آلدارا استفاده میکنم نتیجه ای ندیدم،میخوام لیزر کنم به نظرتون جای زخمش چند وقته خوب میشه ؟معلومه میشه که لیزر کردم؟لک میفته قسمت مقعد؟
وای من هموروئید دارم خیلی درد دارم و خونریزی میترسم برم دکتر خواهرمم داشت عمل کرد خودم الان پماد استفاده میکنم ، مال تو اگه بیرونه لیزر کنی خوبه نه جاش نمیمونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم چیزی مصرف نکردم، زگیلم هم از ترشح و عفونت شدید ایجاد شد، من همش دل درد و ترشح بدبو داشتم، تا یکسال همش به خاطر عفونتم، دکتر بودم. اما اصلا خوب نمیشدم تا اینکه زگیل تناسلی دراوردم، اونم شدیدو زیاد. که فریز کردم خداروشکر خوب شدم، عفونتم هم دیگه توی خونه شورت نمیپوشم، شلوار فقط میپوشم، خوب شدم
سلام،ببین لیزر و فریز فقط فقط هزینه الکیه حتی پماد و واکسن ،واکسن که برای پیشگیریه نه درمان،شما فک کن یک درخت میخوای قطع کنی ولی دوباره رشد میکنه چون ریشش توی زمینه و اگه درخت از ریشه دربیاری دیگه رشد نمیکنه دقیقا زگیل هم اینجوریه توی بدن ریشه داره با لیزر و پماد فقط پاکش میکنی ولی دوباره رشد میکنه شما باید ویروس از بدنت خارج کنی از ریشه درش بیاری،من و همسرم زگیل گرفتیم و درمان شدیم حتی یه تایپینگ زدم جواب آزمایشم که منفی شده بود گذاشتم فقط یک دارو هست برای درمانش که دکتری معرفی میکنم این دارو دارن و تقلبیش توی بازار زیاده به همین خاطر داروش انحصاریه یعنی باید از خودشون بگیرین و قطعی درمان میکنه مثل ما که شدیم خواستی شمارش میدم خواستی پیجشم اینجا بزارم براتون clinic.hpv.karami