2777
2789
عنوان

برای اشلی.

414 بازدید | 25 پست

میدونم خیلی وقتا باهم‌کنار نمیایم، خیلی وقتا ازت متنفرم، خیلی وقتا میخوام حالیت کنم آبیِ تو قلبت سیاه ترین آبی دنیاست، اما حقیقتا، بعضی وقتا باعث میشی اعتراف کنم اشک هات زیباست.

حتی وقتی گریه میکنی،وقتی ضجه میزنی، زیباست. 

وقتی قفسه سینت تیر میکشه اما بازم‌چنگ میزنی به این طناب پوسیده، واقعا آبی میشی. آبیِ آسمونی نه، یه آبیِ زخم خورده، که تو قهوه ای چشمات گم شده. 

یه امید خفه شده که تو ریشه من و تو، جا خوش کرده. همون باعث میشه بعضی وقتا بخوام موهاتو از جلوی چشمات کنار بزنم و با همه تنفرم، بگم چقدر زیبایی، چقدر خواستنی میشی وقتی چنگ میزنی و کوتاه نمیای، و چقدر آبیِ غمگینِ قلبتو دوست دارم، با این که باعث میشه نتونم نفس بکشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واتپد ؟ :))))))))) فکر نمیکردم اینجا کسی واتپد داشته باشه :))))) بگو شاید بشناسم :))))))

😂 پرتو، البته گمونم خیلی وقته دیگه نمینویسه، منم دیگه نرفتم واتپد چند ساله. :)

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
😂 پرتو، البته گمونم خیلی وقته دیگه نمینویسه، منم دیگه نرفتم واتپد چند ساله. :)

الان تو ذهنم نیست، فن فیک‌مینوشته؟ تو واتپد بیشتریا اینجورین، دفعه بعد که رفتم سعی میکنم‌پیداش کنم :")

من‌تاپیک‌های شمارو قبلا خونده بودم الان یادم‌اومد، باعث افتخاره که همچین انسان زیبایی نوشته منو دیده، ممنونم :")))

الان تو ذهنم نیست، فن فیک‌مینوشته؟ تو واتپد بیشتریا اینجورین، دفعه بعد که رفتم سعی میکنم‌پیداش کنم : ...

آره، wide eyed رو مینوشت و یه سری‌های دیگه هم نوشته بود، که ول کرد رفت :`)) سلامت باشی عزیزم، لطف توئه و زیبایی درون خودت که این رو بهم میگی. :)❤️

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
آره، wide eyed رو مینوشت و یه سری‌های دیگه هم نوشته بود، که ول کرد رفت :`)) سلامت باشی عزیزم، لطف تو ...

پرتو رو پیدا کردم :")))))))) فن فیکشم‌که لریه :"))))))))) بیا بغلم‌لطفا :"))))))))))

پرتو رو پیدا کردم :")))))))) فن فیکشم‌که لریه :"))))))))) بیا بغلم‌لطفا :"))))))))))

🥺❤️❤️❤️ اگه هنوز هست همه بوک‌هاش به‌نظرم جدی ارزش یه بار خوندن رو دارن🥺

آره هست :") how to be a criminal هم خوندم قبلا:"))  دیگه نمیری واتپد ؟:(

نه دیگه فکر کنم کمِ کم یه سه سالی هست نرفتم، یه بازه‌ای فن‌فیک خوندن خیلی کمکم میکرد روحی، بعدش دیگه رها کردم😁😅