2777
2789

خدارو فراموش نکنه. 

روی خودسازی خیلی کار کنه، جوری زندگی کنه که وقتی از دنیا رفت پشیمون نشه. 

زیبایی هاش رو در معرض دید عموم نذاره،چون خیلی ارزش دارن این زیبایی ها،همچین چیز بی ارزشی نیست که همه ازش استفاده کنن. 

برای داشتن زندگی خوب تلاش کنه،به تفاوت آدما احترام بذاره،اگه کسی حرف درستی زد حتی اگه فردی که عرف رو زده فرد اشتباهی باشه اون حرف درست رو قبول کنه، انتقاد پذیر باشه.مراقب خودش باشه،هر از گاهی بره تفریح،به ظاهر خودش برسه، به باطن خودش برسه. هم غذای خوب به معدش بده هم به ذهنش غذای خوب بده.با گوشش صداهای خوب بشنوه، با چشمش چیزهای قشنگ ببینه.و وقتش رو هدر نده. 

دوستای خوب انتخاب کنه. ورزش کنه. 

همیشه یادش باشه این دنیا با تمام چیزهایی که داره یه روزی نابود میشه،جوری که انگار اصلا این دنیایی وجود نداشته، پس خیلی درگیر این دنیا نشه جوری که توش غرق بشه، و انقدری بیخیال این دنیا نشه که دچار مشکلات مادی بشه.برای انجام هر کاری خدا رو در نظر بگیره، اینجوری هم دنیای خوبی داره هم آخرت خوبی میسازه برای خودش.

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درس رو که قطعا ادامه میدم اما اگه دانشگاه ازاد تحصیل کنم بنظرتون مشکلی نداره؟

ببین تو شرکت همسرم تعدادی خانوم و اقای بالای ۲۵ سال شاغل هستن 

و همگی تحصیلات بالایی دارن مهندس هستن ...من دخترم نوزده سالشه و گاهی میره پیش پدرش سرکار کار میکنه 

همشون توصیه شون این بوده که دانشگاه و تحصیلات بالا خیلی ملاک نیست و گفتن بیشتر تمرکزت رو بزار که کلاس های مهارتی بری و تسلط پیدا کنی  ...

بفرمایید

دختر خوبی باش درساتو بخون، نرو سمت پسرا و...

خوبه؟  

به نظرم تو دانشگاه نرو سمت اون جو دوستی با جنس مخالف و این پسره چی گفت اون دختره چکار کرد و کی کراش زد و...

دانشگاه یه روز تموم میشه

بذار هم با سواد بیای بیرون هم سابقت خوب باشه

یه نظر دیگمم اینه که دختر خوبه رشد کنه یه جوری که اگر یه روز همسرش یا پدر مادرش نبودن لنگ نمونه.

حالا در کنار این رشد ازدوام یه گوشه ذهنش داشته باشه نه اینکه بخواد فقط با ازدواج به همه چی برسه

یه جوریم نباشه که اون درس خوندن و... مانع ازدواجش بشه و بعد سی سال بیاد اینجا تاپیک بزنه چرا مجردم و...

بقیه بهشون برنخوره ها  

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
دختر خوبی باش درساتو بخون، نرو سمت پسرا و... خوبه؟     به نظرم تو دانشگاه نرو سمت اون جو ...

درسته

خوبه حداقل تو مجازی بازهم عده ایی واقعیتهارو میگن 

نظرتونو قبول دارم