2777
2789
عنوان

چجوری بچه هاتون رو نماز خون کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 64 پست
من و شوهرم هم مثل شما هستيم  يك ركعت نماز هيچكدوم نخونديم در نتيجه بچه مون هم نخواهد خوند

من خودم مادرم معتقدو نماز خونه ولی پدرم نبود از اول عاشق اهنگای هایده اینا یادمه بچگی تو ماشین مینشستیم مادرم کلش نمیگرف  ولی برادرم نمازخونه ما دوتا خواهرا نه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من از بچگی هم نماز میخوند هم کلی مداحی بلد بود

وقتی رفت دبیرستان کلا فازش عوض شد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یادتون باشه بچه ها آینه پدرمادرن،هرکاری پدر و مادر انجام بدن بچه یاد میگیره منو همسرم نمازخونیم،پسر ...

افرین قبول باشه

شما تشویقش نکردین؟

بذارینش کنار خودتون و ...

فقط خودش دوست داره با شما بخونه؟

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
خب میخوام روش های خوب رو بگن پدر مادر از چه روش هایی استفاده کردن برای شما که دوست نداشتین؟

همین دیگه اجبار، مثلا ظهر میشد مامانم با چشم غره میگفت نمازتو خوندی؟!! برو بخون دیگه، داره قضا میشه ... همش استرس داشتم .

شاید این روشا برا بقیه بنطر عادی باشه ولی من خیلی اذیت شدم، چون اولاً اعتقادی به نماز نداشتم، فقط ۹ سالم بود اصلا حکمتشو نمیفهمیدم، فقط مجبور بودم یسری کلمات عربی رو بخونم همین، اما بزرگتر که شدم مثلا ۲۰ سالم بود خودم حس میکردم نیاز دارم با خدا حرف بزنم، اونجا بود که دیگه نمازامو مرتب خوندم ترک نشد

خب میشه توضیح بدین؟ مثلا چادر خرید؟ جایزه میداد؟ تشویقتون میکرد؟  چکار کیرد؟

وقتی می‌دیدیم مامانم نماز میخونه ما هم دوست داشتیم بخونیم ،البته چادر و جانماز برامون خریده بود 

پدر و مادر خیلی مهم هست

بعدم همه چیز برمیگرده به خوده بچه

خیلی وقتها توی یه خانواده الزاما همه بچه ها نماز خون نیستن.اطرافم دیدم که پدر و مادر نماز خون و شهر  محل زندگی تا حدودی مقید ولی فقط یکی از بچه ها نماز خون شدن

من پامان بابام نماز خونن روزه ام میگیرن مامانمم چادریه جوونیاش نبود مثلا ۳۰ اینا الان که ۴۷هست تقریبا سرش میکنه علاقه و خواسته خودش بوده.من خودم نمیخونم اما شوهرم نماز میخونه.بچمم علاقه خودشه دوستداشت میخونه نه ک نمیخونه اجباری نیست اینچیزا

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه با دیدن یاد میگیره 

من از اول نماز خوندن بابا و مامانمو دیدم عمه هام و اطرافیانم می خوندن منم دیدم و حقیقتا با عشق می خوندم حتی نماز هام از الان خالصانه تر بود 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من دخترم ۳ سال همه نمازهای میاد وایمیسته میخونه 

براش مهر و عطر و سجاده و چادر میذارم کنار سجاده خودم خودش میاد میخونه حتی وقتی من عادت باشم میره موقع اذان میخونه البته پشت ب قبله 🤣🤣

پسرم هفت سالشه اینجوری مشتاق نیست  .

منم چیزی بهش نمیگم ک زده نشه.  اما گاهی میاد میخونه بهش جایزه کوچیک خوراکی میدم .

درواقع از بس سرگرم بازی دلش نمیخاد وسط بازیش قطع کنه . اما همیشه بعد نماز بغلش میکنم بهش همون سر سجاده بهش میگیم بغل بعد نماز خیلی دوس داره 

کتاب آغازی برای پرواز رو حتما بخونید

برای تربیت عبادی بچه‌هاست

نویسنده‌ش هم آقای تراشیونه

کشورم، توی سکوت و بدون خون و خونریزی، توسط افغان‌ها مصادره شد🖤  https://www.karzar.net/61859