2777
2789
عنوان

عجیب ترین مهریه

2642 بازدید | 148 پست

شما عجیب ترین مهریه ای که دیدین چی بوده ؟ 

اگه مجرد هستین دوست دارین چه مهریه ای در آینده داشته باشین ؟

اگه متاهل هستین چه مهریه ای دارین ؟  

من خودم اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم . مهریم حفظ کل قرآن با معنی هست . همون لحظه هم ازش می‌خوامش 😂🤒  

جهت سرگرمی .‌. هر چی فکر کردم بقیه تاپیک ها تکراری شدن 🤕😂  

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

عجیب ترین تا حالا نشنیدم 

مهریه خودم ۱۰ شاخه گل رز هست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبترین، یه گونی پر پشه 🤢🤮🤮🤮🤮

خداوکیل مردم رد دادن هر چی به این مهریه فکر میکنم میگم کسی که پیشنهاد داده و اون شافتکی که قبول کرده هر دو از لحاط عقلی مشکل دارن، یا یکی دیگه میگفت عصاره فلان گل که خودت بگیری 😑😅😅😅😅

فقط؟

بله

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
حتما خیلی همو دوست دارید 

بله خیلی 

اما درکل با مهریه موافق نیستم 

مهریه در صورت مشکلات زندگی رو پر از دروغ و تحمل میکنه

عجیبترین، یه گونی پر پشه 🤢🤮🤮🤮🤮 خداوکیل مردم رد دادن هر چی به این مهریه فکر میکنم میگم کسی که پ ...

پر پشه 🤒😂 

ای خدا 

باید بره یه پشه کش دستش بگیره ، کل پشه های شهر رو بکشه 

اونم یه گونی 🤣🤣🤦🏻‍♀️

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
چقدر عالی  عشقتون پایدار 😍😍

ممنون عزیزم

پر پشه 🤒😂  ای خدا  باید بره یه پشه کش دستش بگیره ، کل پشه های شهر رو بکشه  اونم ...

بگو کل پشه های دنیا رو جمع کنه تا یه گونی از توش در بیاد 🤣🤣🤣🤣🤣 بعد دوستم با افتخار میگفت، دامادمون عاشق خاهرم بود گفت یه مهریه ای بزار که تا اخر کنارت بمونم ، مامانِ دوستمم گفته یه گونی پر پشه، دیگه هیچ جا نمیتونی بری ، خداوکیل اصل دیوونه خونن اینا 😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣🤣