2777
2789

از صب مدام به اتفاق های ک نیافتاده ولی میترسم بیوفته و زندگیم نابود بشه فکر میکنم دیگه دارم دیونه میشم کسی هس راه حل داشته باشه

منم تا چند وقت پیش این طوری بودم رو خودم بیشتر کار کردم الان بهترم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر منی🙁

یا فکر میکنم میمیرم بچم اواره دست اینو و اون میشه یا میره زیر دست نامادری کتک میخوره یا میگم طلاق میکیرم بچم اواره میشع بازم 

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
چقدر منی🙁 یا فکر میکنم میمیرم بچم اواره دست اینو و اون میشه یا میره زیر دست نامادری کتک میخوره یا ...

خیلی بده اینطور افکار ادم از درون داغون میشه امید به زندگی صفر میشه

چطور خودتو اروم میکنی؟

یه مدت هر فکر بدی داشتم مینوشتم با تاریخ و ساعت. یه فکر اگه ده بار میومد تو ذهنم هر ده بار مینوشتم، چند وقت بعد چک میکردم میدیدم هیچ کدوم اتفاق نیفتاده به خودم میگفتم دیدی همش فکر الکیه. خیلی بهتر شده بودم ولی چند وقته وضعیت خونه ریخته بهم اعصابم خورده خودمو ول کردم همش دارم حرص میخورم و فکرای بد میکنم

خدایا همه شاد باشن، از صدقه شادی اونا منم شاد باشم♥️
چیکار کردی ؟بهتر شدی میشه راهنمایی کنی

هرسری این فکرا اومد تو ذهنم خودمو درگیر یکار مثبت کردم مثلا اهنگ شاد گوش دادم یا به خودم انرژی مثبت میدادم میگفتم همش ی فکره کم کم بهتر شدم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
منم با اینکه خیلی در برابر مشکلات قویم اما امروز با خودم این حرفو زدم😐

خیلی سخته مقابله با این فکرا من فکر کنم اینطور ادامه پیدا کنه افسرده میشم بعدشم میگن به هر چی فکر کنی سرت میاد بدتر عذابم میکشم