2777
2789
عنوان

همش فکر ازدواجم بجای درس خوندن!!!

596 بازدید | 31 پست

واقعاا دارم اذیت میشم بابت این تفکراتم

ی لحظه ذهنم فارغ نمیشه  

مثلا امسال کنکوریم

بنظرتون چطور بچسبم به درسم بجای این افکار    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب الان خواستگار خوب داری؟

خواستگار دارم ولی نمیتونم ازدواج کنم

به امید اینکه به کسی که دوسش دارم برسم

از طرف دیگه خانوادم اجازه ازدواج قبل از مشخص شدن موقفیت  شغلی نمیدن  

این یارو ام سنش کمه

از حسشم مطمئن نیستم چون {دوست نیستیم}

اصن ی وضعیه

@نی_نی_یار_پنج  

خصوصی رو میشه چک کنی؟ پیام دادم بهتون از طریق ارسال پیام لطفا جواب بده

بیا دیگه حوصله دوری ندارم...این من بی تو دیگه زوری ندارم...با اینکه میدونی خودت حق با کیه..بیا بگو از دل تو چجوری درارم ؟ میلرزه دلم به تو فک که میکنم... این خاطره هات منو ول نمیکنن...کاش هر جا که رفتیم عکس نداشتیم...که الان آینه ی دق نمیشدن... نخندیدم دیگه از ته دلم من.... حتی بعد تو یه بار...هر جا که پشتت خالی شد از همه... روشونم غمتو بزار..ببین چی ساختم از خودم... من زخمی حرفای مردمم..تو که خوب یادته منو..من،،بد نبودم بد شدم...بدتر از اینم بشم حق دارم! تو چی میدونی دربارم...بعد تو همه ی کوچه ها مُردن ..این خیابونا غم دارن

به این فکر کن ک اگ درس بخونی  رشته ی تاپ قبول شی کلی خواستگار های بهتر میان سراغت 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا