2777
2789
عنوان

تبادل نظر

62 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من کلاس یازدهمم ریاضی ، و کلا رشتمو دوست ندارم دلم می خواد برم طراحی لباس بخونم ، اما چون مادرم و خونوادش کلا همگی تحصیلات خوبی دارن اونم تو بهترین دانشگاه های ایران ، من حق ندارم همچین رشته هایی برم ، ظهری گفتم دلم نمی خواد درس بخونم گریه کرد گفت شیرمو حلالت نمی کنم ، واقعا از نفرینش ترسیدم ی وقت منو نگیره ، چیکار کنم?

ترکمنم💚❤️

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران علاقه و استعداد معنا نداره همین خود من دوست داشتم نقاشی بخونم بخاطر حفظ ابروی بابام و حرف فامیل زبان خوندم الانم معلم زبانم اون ذوق و استعداد هنریمم مرد این از نظر من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران ...

من ک دوستام همه مدرک مربی گریشون گرفتن هم سن منن درامد دارن من ورزشمو بخاطر درس ول کردم 

عزیزم اینجا ایرانه باید طبق نظر خانواده و حرف مردم و فک و فامیل زندگی کنی بدتم نیاد از حرفم تو ایران ...

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون رشته

ترکمنم💚❤️

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون ر ...

مادرو پدر اگه با اعمال زور نتیجه نگیرن با اه و نفرین میگیرن دیگه بعد اگه میخوای مهاجرت کنی به نظرم برو همونجا رشته ای که علاقه داری ادامه بده

من ک دوستام همه مدرک مربی گریشون گرفتن هم سن منن درامد دارن من ورزشمو بخاطر درس ول کردم 

می‌دونی درآمد خیلی خوبه ولی بستگی داره چقدر باشه ، کلا اگر سنمون کم باشه به یه میلیونم راضی میشیم ولی واقعا سنمون بره بالا می فهمیم چه کلاهی سرمون رفته

ترکمنم💚❤️

اره درست میگی ، ولی واقعا بنظرم نباید نفرین می کرد بعدم من هر چیزی بخونم بعدش مهاجرت می کنم با اون ر ...

برا مهاجرت ریاصی بهترینه بخون برا کنکور شریف قبول شی بری هرکجا میخای

مادرو پدر اگه با اعمال زور نتیجه نگیرن با اه و نفرین میگیرن دیگه بعد اگه میخوای مهاجرت کنی به نظرم ب ...

اره جدی کلا درست حرف نمی زنن 😂 ، ولی ممنون از نظراتت

ترکمنم💚❤️

برا مهاجرت ریاصی بهترینه بخون برا کنکور شریف قبول شی بری هرکجا میخای

اره ، ی مشاور بهم گفت تو دانشگاه فردوسی هم قبول شی می تونی بری 

ولی داییم که مهاجرت کرده میگه همونایی که شریفن بزور میرن چه برسه دانشگاه فردوسی ، اما مامانم که دانشگاه فردوسی خونده الان همه ی ، هم دوره ای هاش مهاجرت کردن رفتن ، واقعا موندم حرفه کی رو باور کنم?

ترکمنم💚❤️