2777
2789
عنوان

چجوریه که هیچکس ازم خوشش نمیاد!!

763 بازدید | 30 پست

سلام خانما من ۲۳ سالمه آدم شور و هیجان داریم مغرور نبودم هیچوقت تا جایی هم بتونم کمک میکنم به بقیه

همیشه دنبال اینم یا یکی بیاد خونمون یا برم خونشون یا بیا بریم بیرون پارک یا رستوران خوش بگذره اما هیچکس حالی از من نمیپرسه ینی اینجوری بگم تا من یادی نکنم هیچکس کارم نداره حتی شوهرم 

مثلا خانواده شوهرم سعی میکنن من نباشم تو جمعشون یا به من نگن چیزیو از وقتی جاری جدید اومده بیشتر شده این رفتار بخدا حسودی نمیکنم اتفاقا جاریمو خیلی دوست دارم ولی نمیدونم چرا اینجوریه!!!

هروز سعی میکنم یکم به خودم مغرور باشم نه هیجا برم نه به کسی زنگ بزنم اما نمیتونم تنها باشم کاش که شاغل بودم اما اونم شرایطش نیست 

چجوری رفتار کنم !

ول کن خودت تنهایی حال کن 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغرور بودن خوبه اتفاقا امتحان کن معتادش میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

اگه مشکل مالی نداری  برو کلاس ورزش  یا کلاس موسیقی  یا هرچی دوست داری و سرگرمت میکنه و حال دلت خوبه باهاش

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
چطوری مغرور باشم؟

ببین به هر چیزی نخند خب زیاد نرو سمت آدما بعضا سکوت رو امتحان کن کسی سراغتو نگرفت توام نگیر😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*