2777
2789
عزیزم میشه در مورد آزمایش ژنتیک که دادین یکم راهنمایی کنی؟ جوابش چی شد. هزینش چقدر شد. الان بچتون سا ...

سلام عزیزم بله خداروشکر دخترم سالمه ازمایشش به فارسی مینویسم میشه هُل اِگزُم کلینیک نجم ابادی تهران برین تعریفشو شنیدم ما پیش دکتر فرهود رفتیم راضب نبودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دختر گلتون چه تشخیصی گرفت؟ ممنون میشم بگید

سلام دخترم‌ تشخیص بیش فعالی گرفت ۱۰ جلسه بازی درمانی هم بردم ولی تاثیری ندیدم موثرترین درمان برای این بچه ها دارو ، فعلا از یه دکتر دیگه نوبت گرفتم ببینم جی میگه

سلام دخترم‌ تشخیص بیش فعالی گرفت ۱۰ جلسه بازی درمانی هم بردم ولی تاثیری ندیدم موثرترین درمان برای ای ...

سلام عزیزم میتونم ازتون خواهش کنم وضعیت الان دخترتون رو بگین؟ الان بهتر شده؟؟ صحبت میکنه؟ کی اشاره کردنو یاد گرفت؟ 

سلام عزیزم بله خداروشکر یک سالگی اولین کلمه رو گفت همون حدود اشاره هم کرد الان برای بیش فعالی رسپرید ...

سلام عزیزم پیش دکتر پیشیاره بردی چطور بود . منم از شهرستان وقت گرفتم می‌خوام ببرم . می‌خوام ببینم واقعا خوبع

سلام عزیزم تشخیصشون بله درست بوده ولی بهمون کاردرمانی دادن من اومدم خونه بچه اصلا همراهی نمیکرد از شهر خودمون کاردرمانی شروع کردم در هر صورت تشخیص بیش فعالی دادن که درست بود