2777
2789
عنوان

ازدواج با همچین مردی درسته ؟

278 بازدید | 29 پست

خب قضیه از این قراره که این دوست من از دبیرستان تا همین پارسال با یه آقا دوست بوده یعنی بخوام حساب کنم 7_8سال بعد از 8سال دوستم باهاش کات کرده ولی طبق چیزایی که به من میدونم به نظر من کار درستی کرده این اقا اینجوری بوده که تو این هفت هشت سال واسه دوست من یه تولد نگرفته تولد نگرفته هیچ یه شاخه گل روز تولدش بهش نداده حتی دیگه یه شاخه گل که خرجی نداره از اون طرف دوست من هی کادوهای آنچنانی و تولد تو جاهای خوب و بریزو بپاش که نه زشته براش چیزی نگیرم نه یک سال نه دوسال 8سال از اخلاق پسره هم بگم غیرتش فقط در حد اینکه هی بگه شالتو بکش جلو چون از شهرای مختلف بودن پسره یه بارم نرفته این دوست منو ببینه اما دوستم با هزار بدبختی و خرج پا میشده میرفته شهر پسره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد پسره با پررویی تمام به دوستم میگفته اگه میخوای بیام پیشت باید یه جایی پیدا کنی من بمونم پول هتلم بدی اخه آدم انقدر پررو دوست بدبخت من با اولین حقوقش رفت واسه پسره لباس خرید ساعت انچنانی بعد پاشد رفت شهر پسره با کلی هرج کردن رفته اونجا پسره نبردتش هتلی جایی بردتش یه خونه ی که معلوم نیس مال کی بوده تو سرمای زیر صفر بدون وسیله ی گرمایشی نه پتویی نه چیزی نه واسش ناهار خریده نه صبحانه قصدشون از اول ازدواج بوده اینو بگم ولی بعد از اینکه دوستم برگشت این دفعه ی اخر ی که رفته بود پیش پسره باهاش کات کرد

همش به کنار چجور بلند میشده میرفته شهر پسره😶

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

فقط میتونم بگم یا تامین جنسی میشه این دختر یا عاطفی 

و اینکه بخدا قسم که برنگرده به پسره چون اشتباهه 

ظرفشو خالی کنه کامل کات کنه و به روحش رسیدگی کنه تاخدا بهترینها رو سر راهش قرار بدهبهش بگو تلگرام نصب کن بعد کانال سوده هروی زندگی سالم رو عضو شو بهش قول میدم تا قبل از سال جدید یه ادم دیگه شده به شرط اینکه دیگه به اون پسر بزنگرده

بعد پسره با پررویی تمام به دوستم میگفته اگه میخوای بیام پیشت باید یه جایی پیدا کنی من بمونم پول هتلم ...

دوستت از لحاظ عقلی سالمه؟ 

اخه اینکارا فقط از یه مشنگ برمیاد

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

پسره 25سالشه خیر سرش بعد الان که دوستم باهاش کات کرده ولش نمیکنه قصدشم جدیه که بیاد خواستگاری دوستم هی پیام پشت پیام که بیا برگردو من بچه بودم اشتباه کردم خودم میدونم کارم اشتباه بوده میخوام برات جبران کنم دوستمم دودل شده