2777
2789
شوهرم حقوقش خیلی بایین ماهی تقریبا 600 تا 700 هزار مستاحر هم هستیم بعد از 7 سال ازدواج هیچ پیشرفتی نکردیم یم خوام از خیر طلاهام بگذرم و یه کاری راه بندازم که سود توش باشه و با گذشت حداقل یکی دوسال خونه دار بشم
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
طلاهام تقریبا ده تا 12 میشن
خواهشا اگه یه کار نون آب دار سراغ دارید راهنمایی کنید
مرسی دوستای مهربونم
واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت لبخند زوکند جون اخه نمی دونم دقیقا چه کاری رو شروع کنم
شیدا حون منم بیشتر تو فکر فروش لباس بچه دکنار لباس زنانه هستم
جون بچه ها تو سن رشد خرید واسه لباس بچه زیاده
شیداا جون خوب در موردش تحقیق کردی
به نظر منم الان کار تو لباس فروشیه.....هر چیقدرم مردم نیازمند شن بازم لباس میخرن خخخخخخخخخ
کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود امام صادق علیه السلام