2777
2789

سلام.دوستان.میدونم خیلی ها مشکل دارین نتوانستید برید کربلا.یه شماره بهتون میدم زنگ بزنید وصل میشوید کربلا.التماس دعا ۱۶۴۰ بدون کد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم ممنون

ولی دعا کنید ک انشاالله قسمت بشه حضوری بریم همگی هیچی ب رفتن نمیشه 

من بار اول ک زائر اولی بودم ثبت نامم کردم اما خدا نخواست😔نتونستم برم 

اللهم الرزقنا کربلا بحق الحسین علیه السلام 🥺💚🤲🏻

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».کیمیاگر🍃📚آرزو میکنم برایت غرق در صلح،نور و شادی باشی🤲🏻💚 خوشبخت و عاقبت بخیر و سعادتمند باشید😊

عزیز دلم ترخدا حلالم کن .من قصد دل شکستن نداشتم .

این همه سال اینجا هستم یکبار نشده دل کسی رو بشکنم .الان هم چون به بزرگان دین ما توهین میشه یه لحظه عصبی شدم .شما به دل نگیر و یه بزرگی خودت ببخش 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بخدا شرمندم 

من از دیشب هنوز تو فکرتم .نمی‌خوام از دستم دلخور باشی .

چکار کنم برات تا دیگه دل شکسته نباشی فدات بشم الهی 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
بخدا شرمندم  من از دیشب هنوز تو فکرتم .نمی‌خوام از دستم دلخور باشی . چکار کنم برات تا دیگه دل ...

بخشیدمت ولی وقتی اینطوری گفتین دنیا رو سرم خراب شد.گفتم برم خونه عمم از تو فکرم بره بیرون. دیشب موندم .امشب اومدم تازه پیامت رو دیدم.

عزیز دلم ترخدا حلالم کن .من قصد دل شکستن نداشتم . این همه سال اینجا هستم یکبار نشده دل کسی رو بشکنم ...

خواهر عزیزم اشکال نداره.همین که اومدی حلالیت گرفتی برام ارزش داشت.در پناه حضرت زینب باشی.❤️

بخشیدمت ولی وقتی اینطوری گفتین دنیا رو سرم خراب شد.گفتم برم خونه عمم از تو فکرم بره بیرون. دیشب موند ...

بخدا بغض گلوم گرفت دلت شکوندم 

روز قیامت جواب حضرت زینب چی بدم 😭😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😔😔

فدای قلب مهربونت بشم .برای عاقبت بخیشدنت آیه الکرسی میخونم عزیزم .