2777
2789
عنوان

شیرخشک چی بدم

130 بازدید | 11 پست

باسلام.من به بچم شیر خشک ببلاک روزی یک بار میدادم هر لحظه ذره ذره دفع مدفوع داره خیلی شکمش باد میکنه همیشه وهر لحظه پوشکش کثیفه سه روز پشت هم ندادم شکمش  خیلی خوب ومنظم شد وپوشکش تمیز موند وروزی سه بار باحجم زیاد شکمش کارکرد.فهمیدم بخاطر شیر خشکش بوده.کسی میدونه چه نوع شیر خشکی بدم که خوب بشه؟اگه تجربه ای داری بگین

من نان اوپتی پرو میدم به دخترم خیلی خوبه

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط تجویز پزشکش

ممکنه رفلاکسی باشه و شیرخشکی ک ما بگیم بدتر کنه اوضاعو و یا اینک کلا نسازش

من دکتر برابچم بیومیل میگفت خوبه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     

باید ببینی چی بهش میسازه،اپتامیل به بچه من میساخت

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شکمش روزی چند بار کارمیکرد؟باببلاک همیشه کثیف نمیکرد خودشو؟

بچها اولش همینن شکمشون زیاد کارمیکنه و شله نگران نباش اگ غیر عادی بود شیرشو عوض کن برامن بهترینش همین بود

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸