2777
2789

صورتم خیلی جوش زده وپوستم یکم تیره هست میخام روشن بشه

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای جوش حقیقتا باید روتین پوستی داشته باشی ولی برای روشن کنندگی سرم روشن کننده گارنیر خوبه لک و جای جوشم میبره

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
برای جوش حقیقتا باید روتین پوستی داشته باشی ولی برای روشن کنندگی سرم روشن کننده گارنیر خوبه لک و جای ...

سرمه قیمت چنده

خدایابحق امام زمان حاجت دل همه روبده الهی امین لطفاواسه سلامتی اقامون امام زمان یه صلوات بفرست
من کیست دارم پوستم داغون شده واقعامال کیسته؟ اگه کیستودرمان کنیم درست میشع؟ 

نه ندارم

من خیلی خاصم جوش بلوغ هرگز نداشتم کلن هم جوش نمیزنم 😐

صورتمم همیشه با سفید آب میشورم بخور بابونه هم بعد حمام ک منافذ بازه عالیه و ماسک جوانه گندم و گلاب باعث درخشندگی میشه

با تونر هم شبا صورتت رو بعد شسشتو پاک کن 

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ی رازه متاسفانه😑😂

واسه  اقوام نزدیک باید راز باشه واسه منی که نمیشناسی اشکال نداره بگی

من کیست دارم پوستم داغون شده واقعامال کیسته؟ اگه کیستودرمان کنیم درست میشع؟ 

100درصد برای کیسته شک نکن من نمیدونستم اول کیست دارم ببین چقد پول دکتر پوست دادم هیچی تعغیر نکرددد هیچی بعد رفتیم زنان برام سونو نوشت رفتم دیدم کیسه بعد قرص نوشت برام 6ماه قرص خوردم ورزش کردم فشت قود حذف کردم 

نوشابه نخوردم سینه مرغ نخوردم 

الان خوب خوب شدم صورتم صاف صاف شده سونو هم رفتم کیستم درمان شده یود

کاربری ستوووونم💜برای خونه دار شدنمون صلوات میفرستین💜