2777
2789
عنوان

شیر خشک هیپ برای رفلاکس و کولیک

4151 بازدید | 4 پست

سلام خواهش میکنم راهنمایی کنین

پسرم ۲ و ۱۱روزشه شیر خودم کم و بی جون اصلا سیر نمیشه 

ببلاک آی آر و کامفوزت دادم شدیدا نفخ کرد sma  ایرانی دادم رفلاکسش بدتر شد نان هم نساخت

حالا کمکی میخوام هیپ‌هاپ بدم

خوبه 

گر بگویم مثل خون در رگ منی بهتان نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال اف برای کلا رفلاکس؟

من دخترم رفلاکس داره دکتر براش ال اف نوشت ولی گفت شیرخشک خارجی پپتی خیلی بهتره ولی چون تو ایران پیدا نمیشه اگرم بشه تولید ایرانه به اسم خارجی میدن بیرون پس ببلاک بده 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

به جای استفاده از مواد شیمیایی بهتره شیر بز رو امتحان کنید بهترین ماده غذایی دنیاست خیلی خاصیت داره و بهترین دارو برای بسیاری از بیماری هاست حدود نود و شش درصد املاح و مواد معدنی  و ویتامین داره برای الرژی و دیابت و فشاره خون مثل معجزه میمونه اگر گوشت بز رو با شیر بز مصرف کنید برای نازایی بهترین شفاست اگر دنبال شیر بز هستید مزرعه بز مروگل ذو تو‌گوگل سرچ کنید