2777
2789

تولدش چند وقت پیش بود خاهرم خونمون بود حضوری تبریک گفت مامانمو داداشمم شب تولدش اومدن کادو دادن

بعد تولد شوهر ابجیم بود من پیششون نبودم استوری اینستا تبریک گذاشتم

حالا هی گیر داده که تو شخصیت منو خورد میکنی اونا منو حساب نمیکنن تو ولی هی اونارو حساب میکنی😮خاهرت منو استوری نمیکنه چ دلیلی داره تو شوهرشو استوری میکنی😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حضوری که از استوری بهتره

من که استوری کردن خوشم نمیاد 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

سلطان حسوداس

برا داداش خودشم استوری گذاشتم

میگه زنداداشم ب من تبریک نگفته تو چرا به داداشم تبریک گفتی

من میگم بابا،اگه به تو تبریک نگن تو هم حق داری بهشون تبریک نگی

ولی به کار من که دیگه کار نداشته باش دیگه😑😐

حسود نیست 

دقیقا مشکلی داره که اکثر نی نی سایتی ها تاپیک زدند و به عنوان خانم مطرح کردند ...

مثالش اینه : برادرشوهر و جاری اصلا تبریک تولد به شما نمیگن .بعد شوهرتون میره تولد جاری را استوری میکنه !

خب شما باشین حساس نمیشین ؟

نمیگم حساسیت درستی هست یا نه ...ولی اسمش حسادت نیست ...

من شخصا تولد آقایون را استوری نمیکنم .لزومی به این کار نمیبینم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

شوهر من به تبریک من به داداشمم واکنش نشون میده منم لغوش کردم از دیدن وضعیت واتساپم و اینستا که نبینه و راحت 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.